Tipsa om anläggningenWelcome Hotel i Barkarby

Welcome Hotel - alltid rum för affärer och avkoppling. Welcome Hotel bildar tillsammans med Barkarby Gård Fest & Konferens Welcomegruppen och erbjuder en miljövänlig helhetslösning för både små och stora konferenser, bröllop eller fester. Welcome Hotel är ett personligt affärs-och konferenshotell i Järfälla i Stockholm nära Arlanda, Kista, Friends Arena och Stockholmsmässan. Oavsett om du är affärsresenär, vill slappna av under en familjeweekend eller planerar en konferens kommer du att trivas hos oss och hitta ett prisvärt alternativ för ditt boende.

Hitta hit

Welcome Hotel är ett privatägt hotell med 158 rum, 4 konferenslokaler och fem grupparbetsrum. Vi äger också intilliggande Barkarby Gård och Wärdshuset Lasse Maja med konferenser för upp till 240 personer. Njut av mat och dryck i vår Bistro, håll formen i vårt gym eller intilliggande motionsspår. Oavsett om du och dina medarbetare vill träffas under dagen, ha ett effektivt kvällsmöte eller övernatta under konferensen finns ett alternativ som passar. Fri parkering, fritt internet, och konferenslokaler med närhet till både Stockholm och Arlanda gör Welcome Hotel till ett smart val för konferensen.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
5
Max biosittning
50
Max parkettsittning
50
Max skolsittning
36
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
50
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
103
Antal dubbelrum
36
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
4
Antal kombirum
10
Handikappanp.sviter
1
Handikappanp.kombirum
0

Välkommen till Bistro Welcome – här serverar vi frukost, lunch och middag tillagad med omsorg och lokala råvaror. Vår kökschef komponerar menyer som passar såväl barnfamiljer som våra konferensgäster. Njut av husmanskost, en värmande soppa, en god köttbit eller våra vegetariska alternativ. I bistron väljer du själv om du vill äta vid dukat bord eller äta något mindre vid bardisken. Vår frukostbuffé innehåller allt du kan önska och serveras 06.30-09.00 på vardagar och 07.00-10.00 på helgen.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Tack vare natursköna Tingshusparken på närliggande Barkarbygård och samarbete med olika aktivitetsbolag kan Welcome Hotel ge ett stort utbud av konferensaktiviteter att välja emellan. På sommaren är det lätt att spendera hela dagen i omgivningen runt Welcome Hotel. Bada i vår uppvärmda utomhuspool, spela boule eller gå en tipspromenad. Eller varför inte utmana familjen i en femkamp? Vi har även fina motionsspår för löprundor och Järva Discgolf vilket är en av Europas bästa discgolfbanor endast fem minuter bort. Vårt samarbete med Järva Discgolf ger dig gratis dischyra för upp till 4 personer. För golfentusiaster nås Viksjö GK och Kungsängen GC med 10 minuters bilfärd och gokart finns på Järfälla Motorklubb som liggeri området.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Utomhuspool
  • boule
  • cykel
  • gym
  • bastu
  • tipspromenad
  • motionspår
  • olika matlagningsaktiviteter

Welcome Hotel kan med sitt läge erbjuda närhet till Stockholms City samtidigt som man kan uppleva ett naturskönt område.

Welcome Hotel ligger invid E18, endast 18 km från Stockholm city och 25 km från Arlanda flygplats. Utanför entrén ligger en stor fri parkering och det är endast 200 meters promenadavstånd till närmsta pendeltågsstation, Barkarby Station, som tar dig direkt till Stockholms Central på 15 min.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Järfälla
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda flygplats
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaster tunnelbana:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
Järva Krog
Avstånd:
8 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,8885
Latitud:
59,4018