Tipsa om anläggningenWärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest

Låt oss presentera våra moderna lokaler i en historisk miljö från 1671. Vi har konferenslokaler med plats för upp till 220 personer i biosittning, men vi har också lokaler för mindre grupper. Vi har de perfekta mäss-, utbildnings- utställningslokalerna som är flexibla och har modern teknik och andas modernt 1700-tal. Vi är kända för härliga matupplevelser och fulländad service och för oss detta är också nyckeln till framgångsrika möten. Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest med Stallet, Wärdshuset Lasse Maja, Tingshuset och Hörnhuset samt logi på nyrenoverade Welcome Hotel (100 meter från Wärdshuset Lasse Maja) blir en helhetslösning för både små och stora konferenser. Förutsättningarna för en lyckad konferens finns hos oss! Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest ligger vid Barkarby Torg i Järfälla, precis vid E18 och 5 minuter från E4:an. Fri parkering utanför entrén. Vi har endast 250 meter till Barkarby Pendeltågsstation från vilken du tar dig till Stockholm C på 15 minuter. Från Barkarby Station går även flertalet busslinjer som tar dig till t.ex. Vällingby, Kista & Sollentuna.

Hitta hit

Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest inbegriper lokalerna Stallet, Wärdshuset Lasse Maja, Tingshuset och Hörnhuset. Våra lokaler finns i många olika storlekar och alla är utrustade med modern teknik. I vår största lokal kan vi ta emot 220 personer för möte, konferens eller fest och i våra mindre lokaler kan 8 personer träffas för till exempel styrelsemöten. Miljön är historisk och 1700-talsinspirerad. På Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest vill vi erbjuda det bästa alternativet för just ert arrangemang, oavsett om det gäller en konferens, ett bröllop eller ett annat event. Stallet, Wärdshuset Lasse Maja, Tingshuset och Hörnhuset finns alla vid anrika Barkarby Torg och vår unika och inspirerande miljö ger en härlig inramning på ert möte.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
13
Antal Grupprum
4
Max biosittning
220
Max parkettsittning
200
Max skolsittning
158
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
220
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

På intilliggande Welcome Hotel (100 meter) erbjuder vi logi för den som söker en helpensionsanläggning. Hotellet är helt nyrenoverat sedan mars 2016 och är ett utmärkt modernt komplement till de som önskar spendera natten. Konfererar ni under en eller flera dagar går det jättebra att variera middagsrestaurang mellan Wärdshuset Lasse Maja och vår spännande Bistro Welcome. På Welcome Hotel erbjuder vi även ett flertal moderna konferenslokaler och andra inspirerande miljöer. Varför inte konferera eller ta en fördrink i Poolhuset?

Detaljerad information

Antal enkelrum
128
Antal dubbelrum
20
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
4
Antal kombirum
10
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Maten är en mycket viktig del av konferensen tycker vi! Den ska vara näringsrik, hälsosam och inte minst smaka utmärkt. Vi erbjuder en god lunchbuffé på Wärdshuset Lasse Maja när ni konfererar hos oss. På eftermiddagen serverar vi kaffe och fika för att ge lite extra energi inför resten av dagen. Vi har flera olika måltidspaket för att just ni skall hitta det alternativ som passar er konferens bäst. Ni kan själva välja var ni vill ha fikat serverat, fråga vår konferensbokning så hjälper de er att planera detta. På kvällen föreslår vi att ni kopplar av efter en lång dag och njuter av en god konferensmiddag hos oss. Vi har många varianter att välja på: 2-rättersmeny, 3-rättersmeny, buffé eller vickning? Ni väljer själva hur ni vill göra och ni är alltid välkomna att fråga oss om ni vi vill veta mer om de olika alternativen. 160 personer på Wärdshuset Lasse Maja 160 personer i Stallet (privat middagslokal) 80 personer i Tingshuset 120 personer i Bistro Welcome

Detaljerad Information

Max antal restaurang
160

En lyckad konferens handlar om mer än själva konferensen - vi vill att ni ska känna er nöjda med hela upplevelsen. Vi erbjuder därför en mängd konferensaktiveter som främjar teambuildning, triggar tankar och idéer och leder till skratt och glädje. Nyttja gärna vår stora park till just Er aktivitet. Exempel på kostnadsfria aktiviteter är boule, 5-kamp och tipspromenad. Vi erbjuder också vinprovning, matlagningskväll och chokladprovning. Aktiviteterna på Wärdshuset Lasse Maja äger rum i våra lokaler eller i den natursköna Tingshusparken och vi håller aktiviteter i egen regi eller genom samarbeten med olika aktivitetsbolag. På Welcome Hotel kan ni även bada bastu eller bada i vår uppvärmda pool under sommarhalvåret.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Utomhuspool
  • boule
  • cykel
  • gym
  • bastu
  • tipspromenad
  • motionspår
  • olika matlagningsaktiviteter

Svanenmärkt HLR samt hjärtstartare

Welcome Hotel ligger invid E18, endast 18 km från Stockholm city och 25 km från Arlanda flygplats. Utanför entrén ligger en stor fri parkering och det är endast 200 meters promenadavstånd till närmsta pendeltågsstation, Barkarby Station, som tar dig direkt till Stockholms Central på 15 min.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Järfälla
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda flygplats
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaster tunnelbana:
Barkarby Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
Järva Krog
Avstånd:
8 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,88850
Latitud:
59,40180