Tipsa om anläggningenWaxholms Hotell

Waxholms hotells vackra läge erbjuder en fantastisk utsikt över Vaxholmsfjärden och Kastellet. Du bor trivsamt i våra 42 rum, äter gott i vår restaurang och deltar i konferenser medan båtarna passerar utanför fönstret.

Hitta hit

Konferera i skön skärgårdsmiljö

Waxholms Hotell är en vacker, levande och inspirerande plats. Här kan du och dina kollegor hitta den perfekta balansen mellan arbete och avkoppling. I vår moderna konferensavdelning finns sex olika konferensrum, liten privat bar, bastu och den rätta utrustningen för ett lyckat möte. Vi ser fram emot att ta hand om er.

HELPENSION FÖR KONFERENSER OMFATTAR: Förmiddagskaffe med smörgås, lunch med sallad, måltidsdryck och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat, tre rätters middag inkl. ett glas vin/starköl eller mineralvatten och kaffe, samt logi med frukost.

Trådlös och fast bredbandsuppkoppling via fiber finns. 

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
0
Max biosittning
100
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
35
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Hotellets vackra läge erbjuder en fantastisk utsikt över Vaxholmsfjärden och Kastellet. Du bor trivsamt i våra 42 rum, äter gott i vår restaurang och deltar i konferenser medan båtarna passerar utanför fönstret.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
65
Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Huvudattraktionen bland vår lokaler måste nog vara vår nyrenoverade Matsal, med sitt unika läge vid Vaxholmskajen och sin fantastiska utsikt mot ett levande konstverk som förvandlas minut för minut året om. Vi på Waxholms Hotell kan aldrig tacka Moder Svea nog mycket för den slösande, storslagna, grafiskt vackra natur som hon låtit omge hotellet med.

Den goda maten smakar ännu bättre om den njuts i den här miljön. Huvudnumret är utan tvekan Waxholmsströmming med potatismos och rårörda lingon. Enkelt men så oändligt gott. Men vi har naturligtvis inte glömt bort köttälskarna. Vår kökschef Marcus Norman bjuder på mycket god husmanskost, klassiska kötträtter och festliga säsongsvarierade anrättningar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Ett bra sätt att få en grupp människor att arbeta bra tillsammans är trevliga & teambildande aktiviteter. Vi hjälper gärna till med förslag på aktivitet som är anpassad till just er grupp. Prova gärna våra egen spännande aktivitet "Augusta Karlssons gåta" eller "Vaxholm Ipad Challange".Men även för dig som privatgäst finns mycket sysselsättning i Vaxholm.

Besök gärna Destinationvaxholm för aktuella evenemang:

Fångarna på Kastellet
Ostprovning, Rindö Mejeri
Ölprovning, Waxholms Bryggeri
Segling
Agusta Karlssons Gåta
Vaxholm Ipad Challange
Fiskeguidning
Teambildande kajakpaddling
Ostron- & champagneprovning
Choklad- & lakritsprovning
Vinprovning
Dansaktiviteter såsom, Discofever eller Zumba
Yoga
Skönhetsbehandling
Massage
Sälsafari
Golf
Ridning

Hitta rätt!

Longitud:
18,35480
Latitud:
59,40210