Tipsa om anläggningenVilla Thalassa

Att välja Villa Thalassa Hotell Konferens Helsingborg när Ni reser i tjänsten har sina fördelar. Helheten är elegant och avslappnad. Vi blandar design, konst och modern arkitektur för att skapa en perfekt balans mellan nytta och nöje. Atmosfären på Thalassa ger tillgång till inspirerande och tankeväckande möten och upplevelser. Ni är välkomna att kontakta oss för ett förslag om hur vi kan lägga upp aktiviteter för just Er.
Vårt hotell har stabil fiber Internetuppkoppling, rymliga och moderna möteslokaler. Utifrån era behov och önskemål skräddarsyr vi ett passande program för att säkerställa att ert möte blir lyckat. Vi har även möjligheten att erbjuda Er varierande evenemang och aktiviteter utöver den traditionella konferens modellen. En lyckad konferens, kick-off och möten kan vara tidskrävande att planera. Låt oss ta fram förslag och arrangera i stället, det sparar tid. Ni kan luta er mot vår erfarenhet som anordnare och fokusera på deltagarna och innehålet för et möte.
Vill ni kombinera er konferens, möte med en event upplevelse så har Villa Thalassa ett nära samarbete med ett flertal eventbolag. Härlig mat, bekväma övernattningar och inspirerande miljöer ger förutsättningar för att deltagarna ska få god behållning från sin konferens på Villa Thalassa.

I Kombination med den underbara naturen, närheten till Öresund och den underbara skogen är Villa Thalassas professionella konferensmöjligheter svårslagna. Den familjära och hemtrevliga atmosfären gör Thalassa till den perfekta anläggningen för konferenssällskap. Förutom trivsamt boende i våra trevliga hotellrum bjuder restaurangen på härliga måltider.På Villa Thalassa finns 5 konferenslokaler anpassade till alla era behov. Vår minsta lokal rymmer 2-12 personer och den största har plats för 40 personer. Att välja Villa Thalassa Hotell & Konferens när Ni reser i tjänsten har sina fördelar. Helheten är elegant och avslappnad. Vi blandar design, konst och modern arkitektur för att skapa en perfekt balans mellan nytta och nöje. Atmosfären på Thalassa ger tillgång till inspirerande och tankeväckande möten och upplevelser.

Hitta hit

På Villa Thalassa  finns 5 konferenslokaler anpassade till alla era behov. Vår minsta lokal rymmer 2-12 personer och den största har plats för 40 personer.

Att välja Villa Thalassa Helsingborg Hotell Konferens när Ni reser i tjänsten har sina fördelar. Helheten är elegant och avslappnad. Vi blandar design, konst och modern arkitektur för att skapa en perfekt balans mellan nytta och nöje. Atmosfären på Thalassa ger tillgång till inspirerande och tankeväckande möten och upplevelser. Ni är välkomna att kontakta oss för ett förslag om hur vi kan lägga upp aktiviteter för just Er.

Vårt hotell har stabil fiber internetuppkoppling, rymliga och moderna möteslokaler. Utifrån era behov och önskemål skräddarsyr vi ett passande program för att säkerställa att ert möte blir lyckat. Vi har även möjligheten att erbjuda Er varierande evenemang och aktiviteter utöver den traditionella konferens modellen. En lyckad konferens, kick-off och möten kan vara tidskrävande att planera. Låt oss ta fram förslag och arrangera i stället, det sparar tid. Ni kan luta er mot vår erfarenhet som anordnare och fokusera på deltagarna och innehållet för et möte.
Vill ni kombinera er konferens, möte med en event upplevelse så har Villa Thalassa ett nära samarbete med ett flertal eventbolag. Härlig mat, bekväma övernattningar och inspirerande miljöer ger förutsättningar för att deltagarna ska få god behållning från sin konferens på Villa Thalassa.
I Kombination med den underbara naturen, närheten till Öresund och den underbara skogen är Villa Thalassas professionella konferensmöjligheter svårslagna. Den familjära och hemtrevliga atmosfären gör Thalassa till den perfekta anläggningen för konferenssällskap. Förutom trivsamt boende i våra trevliga hotellrum bjuder restaurangen på härliga måltider.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
20
Max biosittning
40
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
26
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
100
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Hotellet ligger med utsikt över vackra Öresund. I den vackra huvudbyggnaden finns konferensrum restaurang Dardelsmatsal med, lounge och utomhusterrass. Alla våra hotellrum är nyrenoverad 2014. Hotelet har 35 rum. totalt finns 124 bäddar på anläggningen inklusive rumsuthyrning. Alla rum är rökfria, rymliga och väl genomtänkta. Modern design och komfortabelt boende går hand i hand med lugn och harmoni. Hos oss känner ni er alltid varmt välkomna och väl omhändertagna. Våra rum är inredda med stil och du finner allt du behöver för en bekväm vistelse hos oss.
Fantastiska Villa Thalassa ligger utmed den landborgspromenaden med utsikt över Öresund och med närhet till berömda Sofiero Slott, Pålsjö Slott, badstrand och Pålsjö kallbadhus. I Villa Thalassas direkta närhet finns även Pålsjö skog som erbjuder motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner, våffelservering och annat som gör fritiden attraktiv. In till centrala Helsingborg tar man sig till fots längs vackra promenadstråk utmed havet eller via lokaltrafiken. Konferens i Helsingborg Villa Thalassa är det perfekta valet.

Detaljerad information

Antal enkelrum
35
Antal dubbelrum
35
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vissa säger att det är maten, avskildheten och de natursköna omgivningarna som gör
Villa Thalassa till vad det är. Vi anser att det är du, gästen, som står i centrum. Villa Thalassa… matupplevelse och nytänkande för möten aktiviteter och kultur i Öresundsregionen. Med underbar utsikt över Öresund avnjuter ni måltiderna i vår fantastiska restaurang. Vi älskar dofter, kryddor och ett kök med fräschet. Unna dig en matupplevelse där nytänkande förenas med det bästa ur Skånsk matkultur. På Villa Thalassa lägger vi stor vikt vid smakupplevelsen. Vi botaniserar i naturens skafferi och blandar det med lokalproducerade råvaror. Kökets målsättning är att få dig som gäst att uppleva något utöver det vanliga. Vi är här för att ge dig bästa möjliga service.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

Vi erbjuder allt från hjälp med bokning av artister, live musiker, akrobater, magiker. Tveka inte att höra av er om ni har en idé och vill skapa den perfekta tillställningen, men inte har tid att på egen hand genomföra den.

Det blir inte dyrare att ta hjälp av oss, bara bättre!GPS-orientering

Ni delas upp i lag och klurar ut ledtrådar belägna vid utvalda pärlor i naturen, listar ut rebusar och letar upp vägvisare och nycklar som leder er till målet. Det gäller att hantera information, fördela arbetsuppgifter och samarbeta på ett smart sätt.Glödvandring

En mycket spännande och peppande utmaning. Att vandra på glödande kol är en mentalt stärkande upplevelse för såväl individen som gruppen i sin helhet.Dryckesprovningar

Vi ordnar gärna dryckesprovningar efter era önskemål.Helsingborgs bryggeri

Här ges ni tillfälle att skaffa er en inblick i den moderna ölbryggningskonsten, samt ta del av dess historia. Önskas endast ölprovning och visning går det också bra.Barskola

Med en bartender som guide lär sig deltagarna knep och trix för att blanda fantasifulla drinkar och hur man gör succé på cocktailpartyt! Tid: ca 1tim och 30 min (minst 10 personer).Bad och Spa, Pålsjöbadet, Strandaktiviteter

Vi erbjuder beachvolleyboll, kubb och boule.Skattjakt

En allsidig teambuildingaktivitet där man i lag genom samarbetsövningar ska försöka komma åt den åtråvärda skatten som göms i finalens skattkistor. Man har en viss tid på sig och utmaningarna är valda så att det finns något som passar alla.Fritid och rekreation

Pålsjö skog erbjuder motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner och annat som gör fritiden attraktiv.
Stranden ligger par hundra meter i från.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • motionsslingor
 • tennisbanor
 • fotbollsplaner
 • GPS-orientering
 • glödvandring
 • Dryckesprovninga
 • Barskola
 • Bad och Spa
 • Pålsjöbadet
 • Strandaktiviteter
 • Skattjakt

Buss: Ta buss 8 mot Hittarp från Centralstationen.

Kliv av vid hållplats "Pålsjö Norra". Följ skyltarna 400m norrut så är ni via en kort promenad framme.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Avstånd:
32 km
Närmaste flyg utrikes:
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Avstånd:
0,5 km
Närmaster flygbuss:
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,67540
Latitud:
56,07050