Tipsa om anläggningenVilla Maritime

Alldeles vid gästhamnen på Marstrandsön ligger vårt hotell. Runt omkring oss vilar den lilla pittoreska staden och den bohuslänska skärgården. Mitt i denna historiska idyll möts människor året runt från när och fjärran för att konferera hos oss.

Söker du ett hotell strax utanför Göteborg och en plats där du kan njuta av vacker och stimulerande miljö är du varmt välkommen till vår fina ö!

Hitta hit

Vi vet vilken stor betydelse god service, trevligt bemötande och vällagad mat har.
Allt detta vet faktiskt också alla våra duktiga konkurrenter/kollegor.

Vad vi också vet är att det är oerhört uppskattat att möten av olika slag förläggs på platser som attraherar besökaren och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och säga:.
Hos oss konfererar man i oslagbar miljö.

Har du konferenser eller möten som skall bokas är du välkommen att höra av dig.
Vi finns längst ut i havsbandet på endast ett vågskvalps avstånd från Göteborg.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
7
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
4
Antal dubbelrum
56
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

I vår restaurang med magnifik utsikt över gästhamnen serverar vi allt från luncher till middagar i samband med konferenser, kickoffer, släktträffar och bröllop. Oavsett om du gästar oss för en konferens eller för att fira en högtidsdag så strävar vi alltid efter att maten som vi serverar skall hålla högsta klass. I restaurangen ryms sällskap för ca 100 personer.

Restaurang Maritime har öppet året runt. På sommaren utökar vi antalet platser för servering både på vår veranda och på kajen utanför.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

*För dem som vill ut på havet erbjuder vi både kappsegling, kajakpaddling, fisketurer eller enbart sightseeing. Vi packar gärna picnick-korg.
*Vill man äta middag i historisk miljö rekommenderar vi Carlstens fästning. Middagarna på fästningen kan kompletteras med olika fästningsspel med både carolinersoldater, dundrande musköteld och stickande krutrök.
*Guidade turer på fästningen eller på vår ö är lämpliga aktiviteter för dem som är intresserade av Marstrands spännande kultur och historia.
*Ett kännetecken för Marstrand är vår kära gamla "Spårvagn". Med en drink ombord blir en tur i hamnen en fin start på middagen.
*Under sommarhalvåret kan man bada i vår uppvärmda utomhuspool. För dem som föredrar att hoppa från klipporna finns hela havet tillgängligt året runt!
*För golfintresserade finns bl a Gullbringa Golfklubb inom nära räckhåll.
*Sist måste vi rekommendera promenader runt hela ön där man kan njuta av sagolik utsikt ut över Skagerack och förundras över öns vackra bebyggelse

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • biljard och bordtennis

Vi har klarat Svanens hårda miljö- och klimatkrav vilket innebär att hela
driften av vårt hotell har miljögranskats. Vi arbetar aktivt bl. a för att minska
på både vatten-, el- och kemikalieförbrukning. Våra inköp är miljöanpassade
och vi sorterar vårt avfall. Med stolthet har vi spikat upp vårt Svanencertifikat.En av våra styrkor är vår närhet till Göteborg. Med bil tar resan från Göteborg endast ca 35 minuter och från Landvetter ca 55 minuter. Följ E6 norrut. Tag av mot Marstrand i Kungälv.

För den som åker buss finns bra förbindelser till och från Göteborg

Färjan till Marstrandsön går 4 ggr/timma dagtid. Färjeturen tar endast ca 2 minuter.Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg
Avstånd:
45 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
70 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
70 km
Närmaste hållplats buss:
Färjeläget på Koön
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,58490
Latitud:
57,88510