Tipsa om anläggningenVilla Belparc

Villa Belparc ligger unikt beläget i Göteborgarnas favorit park Slottsskogen. I samma stund som du kliver in genom våra grindar känner du skillnaden - trafikbruset tystnar och naturens stillhet tar vid. På promenadavstånd ifrån staden tar du dig till oss, föredrar du annat transportmedel har vi utmärkta kommunikations- och parkeringsmöjligheter,

Omgiven av vacker natur tillsammans med en personlig och kompetent service gör Villa Belparc till en harmonisk oas för dig, ett stenkast ifrån den hektiska stadslivet.

Varmt välkommen!

Hitta hit

För företag som vill hålla möten i lugn och ro, men fortfarande ha staden runt knuten, har vi inspirerande konferenslokaler omgivna av parkens skönhet.

Med rätt lokaler, utrustning och kunnande kan vi skräddarsy ett konferenspaket som tillfredsställer era önskemål. Luta dig tillbaka och låt oss sköta alltifrån den praktiska biten till passande förfriskningar, som ni kan avnjuta på vår trädgårdsservering mellan arbetspassen.

Villa Belparc lämnar inget åt slumpen - med engagemang och kunskap gör vi ER konferens lyckad!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
2
Max biosittning
80
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info
 • 35
  25
  24
  45
  80
  A
 • 0
  0
  10
  0
  0
  B
 • 0
  0
  14
  0
  0
  C
 • 0
  0
  8
  0
  0
  D
 • 35
  25
  25
  40
  80
  E
 • 18
  16
  24
  20
  34
  F
 • 0
  0
  12
  0
  0
  G
 • 0
  0
  0
  0
  0

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

För att få ut så mycket som möjligt av en konferens är mat en viktig del.
Villa Belparc har tagit fram en konferensmeny som täcker hela dagens matbehov samtidigt som ni får en god matupplevelse.

Vill ni ha en fikapaus under konferensen har vi smörgåsar på nybakat bröd och läckra bakverk från eget konditori. Är du hungrig på en måltid finns en välsmakande bistromeny... eller kanske en trerätters meny passar bättre?

Vi har även en trivsam och välsorterad vinkällare där vi gärna ordnar provningar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Är en rättvise- och miljöcertifierad verksamhet med närproducerade produkter i sortimentet.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Göteborg
  Avstånd:
  5 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Landvetter
  Avstånd:
  26 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Landvetter
  Avstånd:
  26 km
  Närmaste hållplats buss:
  Botaniska Trädgården
  Avstånd:
  0,3 km
  Närmaster flygbuss:
  Kungsportsplatsen
  Avstånd:
  3 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  11,94710
  Latitud:
  57,68330