Tipsa om anläggningenElite Park Hotel Växjö & Växjö Konserthus

KONFERENS Elite Park Hotel och Växjö Konserthus erbjuder goda möjligheter för såväl stora kongresser som mindre konferenser, seminarier och styrelsemöten. De 21 välutrustade lokalerna passar för allt från 2 till 800 personer. Konserthusfoajén ger oss möjlighet att erbjuda helhetsarrangemang med mat, dryck och underhållning för upp till 800 personer. Ett rutinerat restaurangteam med erfarenhet av många stora fester och banketter ger dig alla förutsättningarför ett minnesvärt arrangemang utöver det vanliga. Konsethusfoajén med sina 1100 kvm passar dessutom utmärkt för utställningar och mässor. En inspirerande atmosfär med vackra lokaler, god mat och personlig service blir i kombination en komplett konferens- och kongressanläggning.
HOTELLET Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med 76 rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila.

Hitta hit

Vi har 10 konflokaler i varierande storlekar samt 11 grupprum.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
11
Max biosittning
800
Max parkettsittning
800
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
26
Max antal konferens
800
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

HOTELLET Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken mitt i Växjös stadskärna. Ett modernt hotell med 76 rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
152
Antal enkelrum
76
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Restaurang Teaterparken erbjuder sina gäster ett brett urval av god mat och dryck, allt från smårätter till festmåltider. Här kan du avnjuta lunch eller middag i stilren behaglig miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om era önskemål. Öppet för affärsluncher mån-fre samt kvällsöppet mån-lör.

Max antal gäster ätandes vid långbord i Konserthusfoajén ca 700 p

Detaljerad Information

Max antal restaurang
180

Här ser du ett axplock av aktiviteter som vi erbjuder:
Aktiviteter i samband med er konferens eller företagsaktiviteter
I samband med er konferens kan vi hjälpa till med kringarrangemang och aktiviteter. Aktiviteterna sker i samarbete med olika arrangörer som specialiserat sig på teman för små och stora grupper. Priser offereras.
Zipline
Välkommen till ett unikt äventyr i den Småländska storskogen. Upplev skogen, bäckarna och sjöarna från ett hänförande perspektiv med känslan av att flyga i hissnande fart på hög höjd färdas fram i det 150 åriga skogslandskapet. Äventyret är anpassat för alla åldrar. Tag ett djupt andetag, fatta modet, tag steget och låt dig omfamnas av en aldrig tidigare känsla. Är du rädd har du rätt, vi var också rädda första gången!
Antal: 8-32 personer, förfrågan vid större grupper.
Hockeyspel i Vida Arena
Gör som SM-guld vinnarna Växjö Lakers, prova isen i Vida Arena. Möt kollegan eller vännen i ett derby.
Antal: 20-25 personer eller enligt förfrågan
Ring oss så berättar vi mer.

Elite Park Hotel i Växjö är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar. Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall, kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Från Jönköping/Göteborg/Malmö – följ skyltning mot centrum, följ vägen till vänster vid Hotell Royal Corner och sväng sedan direkt höger (innan biblioteket). Vi finns rakt fram till vänster.

Från Kalmar/Karlskrona – följ skyltning mot centrum och håll rakt fram hela vägen, tag vänster vid rondellen. Vi finns på vänster sida.

Från Oskarshamn/Västervik – följ vägen in mot centrum, tag höger vid stoppljusen (Norra Esplanaden), tag vänster vid rondellen. Vi finns på vänster sida.

GPS Koordinater
56.880396 | 14.801985

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste flyg inrikes:
Småland Airport
Avstånd:
8 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,80200
Latitud:
56,88030