Tipsa om anläggningenVarbergs Stadshotell & Asia Spa

Mitt i staden och ändå vid havet finner du Varbergs Stadshotell & Asia Spa. I en unik miljö med välutrustade lokaler och modern teknik skapar vi förutsättningar för framgångsrika möten, kickoffer, konferenser och utbildningar. Vi har ett rikt utbud av aktiviteter där Asia Spa, vårt österländskt influerade Spa på 1800 kvm ger alla förutsättningar för ett inre välbefinnande. Även aktiviteter inriktade mot gruppdynamik finns. Vår restaurang är medlem i Sveriges Bästa Bord, vilket gör oss till en av västsveriges främsta hotellrestauranger.

Hitta hit

Vår konferensanläggning, som är en av Sveriges modernaste. Här finns utrymme för tankarna att sjunka in. Oavsett om det är den lilla ledningsgruppen eller hela företaget som samlas här för konferens. Vi erbjuder 20 konferenslokaler i olika storlekar från 2-250 personer. Flertalet lokaler har dagsljus och dataprojektor, alla lokaler har trådlöst internet. 178 hotellrum. Vi finns i en unik miljö där sekelskiftesatmosfär i harmoni blandas med toppmoderna lokaler. Vår kombination av arbete, njutning och återhämtning har gjort oss till en av de främsta anläggningarna i västra Sverige. Vår restaurang är medlem av Sveriges Bästa Bord och vårt Asia Spa ger dig avkoppling och inspiration .

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
11
Antal Grupprum
7
Max biosittning
250
Max parkettsittning
250
Max skolsittning
170
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
300
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
176
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vår restaurang är sedan 2001 medlem av Sveriges Bästa bord. Här möter Du havets och västkustens färska råvaror i ett kök med svensk och europeisk mat med färskvaror efter säsong. I vår vinkällare finns ett rikt utbud av de kända producenterna i Alsace och en tyngdpunkt på Italien. Vi ordnar även festvåningsarrangemang i vår vackra Spegelsalen och skräddarsyr sittningar efter era önskemål.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Teambuildingaktiviteter
 • mat & dryck
 • provningar
 • föreläsningar
 • sport
 • lagkamp
 • vårt egna Asia Spa med ett brett utbud av aktiviteter
 • varma källor
 • vitalitypool
 • basturer
 • oaser för avkoppling samt ett brett behandlingsutbud. Vi skräddarsyr efter era önskemål.

Miljön har alltid varit en stor del av vårat arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade tog vi självklart den! 2006 blev vi ett av dom första 100 hotellen i Sverige och 2008 certifierade vi oss enligt dom Att jobba mot Svanens kriterier ger oss en mycket tydlig bild vart vår miljöpåverkan behöver minskas ner och vad vi aktivt kan göra varje dag för att minska ner på förbrukning av el, vatten och kemiska produkter. Vi arbetar för att minska ner den avfallsmängd som vi genererar och har nyligen börjat ett projekt tillsammans med VIVAB där vi sorterar ut allt biologiskt avfall som sen går vidare till biogasproduktion. Vill du veta mer om hur vi jobbar kring miljön är du välkommen att kontakta vår miljösamordnare Åsa Jansson på asa@varbergsstadshotell.com

Vägbeskrivning Från Göteborg: Tag av vid trafikplats Varbergs Nord (avfart 55) Vid den stora Lassabackarondellen, följ skyltning mot Järnvägsstationen. Passera densamma och följ skylt till Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa efter ca 500 m. Från Malmö: Tag av vid trafikplats Varberg Syd (avfart 53). Kör mot Varbergs centrum. Vid rondell, kör rakt igenom och följ skylt till Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa efter ca 500 m. Du finner oss på Kungsgatan 24-26 vid Stora Torget

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Varberg
Avstånd:
0,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
90 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
90 km
Närmaste hållplats buss:
Varberg C
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,2498
Latitud:
57,1057