Tipsa om anläggningenUtsikten Meetings

På Utsikten Meetings ser vi oss gärna som Sveriges största, bästa och mest spelglada symfoniorkester. Vi är samspelta, dynamiska och flexibla. Vi är stora och intima på samma gång. Vare sig ni väljer ett kortare stycke eller en längre symfoni lirar vi med samma entusiastiska passion, humoristiska lekfullhet och professionella seriositet. Kort sagt, vi har all spetskompetens som ett möte kräver. Med den nya motorvägen från Centralstationen i Stockholm tar det bara ca 35 minuter. Du behöver inte ens köra själv, vi kommer och hämtar dig och din grupp.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
25
Max biosittning
0
Max parkettsittning
450
Max skolsittning
280
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
500
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
204
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
6
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vi älskar att leka och tävla men också bara ha det bra. Och vi är dunderproffs på musikaktiviteter.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • golfsimulator
  • boule
  • kajak
  • segling
  • fiskeguidning
  • cykelturer i naturen
  • dart
  • biljard

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Nynäshamn
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
65 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
90 km
Närmaste hållplats buss:
Kullstaplan
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,9526996612549
Latitud:
58,9146995544434