Tipsa om anläggningenUmeå Folkets Hus

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Konferens

När du väljer Umeå Folkets Hus som arrangemangspartner kan du vara säker på att få den bästa servicen av vår erfarna, kunniga och engagerade personal. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
21
Antal Grupprum
12
Max biosittning
1000
Max parkettsittning
1000
Max skolsittning
150
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
700
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Mat och dryck

Välkommen till en S.M.A.R.T* konferensdag Både konferensdeltagaren och föreläsaren räds den. Timmen efter lunchuppehållet. Timmen när all energi är koncentrerad till att smälta maten. Timmen när det är som svårast att koncentrera sig och vara vara uppmärksam. Vi har därför tagit fram en konferensmeny som istället för att trötta deltagarna ger energikickar. Vi kallar konceptet för S.M.A.R.T mat.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Miljö och säkerhet

Miljöfrågor är viktiga för oss. Vi jobbar ständigt och målmedvetet med att göra bra miljöval, förbättra resurshushållningen och utveckla långsiktiga lösningar för att uppnå ett ekologiskt mer uthålligt samhälle. Miljökronan Helt i linje med våra ambitioner att skapa en miljövänlig mötesplats klimatkompeseras våra heldagsgäster. Att klimatkompensera en gäst hos Umeå Folkets Hus kostar två kronor per dag och person enligt beräkningar gjorda av Esam. I våra paketpriser för endagsgäster ingår en miljöavgift på en krona per konferensgäst. Vi på Umeå Folkets Hus åtar oss att erlägga samma belopp vilket ger dubbel effekt på din satsade miljökrona. De insamlade pengar kommer oavkortat att gå till Kooperation Utan Gränsers projekt i Malawi där bönderna genom hjälp till självhjälp lär sig både vad miljö problemen beror på och hur de kan lindra effekterna av dem.

Kommunikationer

Destination Umeå Till Umeå tar du dig snabbt och smidigt med SAS, Malmö Aviation eller Norwegan. Våra senaste tillskott är Air Baltic som flyger via Riga och därefter ut till många städer i Europa och med City Airlines flyger du direkt till Göteborg via Västerås. Till Umeå kan du välja på ca 18 avgångar/dag på vardagarna. Det gör att man lätt kan hitta en bra anslutning till Umeå. Restiden från Stockholm är ca 55 minuter, från Malmö 2 timmar och 45 minuter och från Bryssel 4 timmar och 30 minuter. Väl framme i Umeå tar du taxi eller flygbuss och är inne i centrala Umeå på 6 minuter

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Umeå C
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Umeå Flygplats
Avstånd:
5 km
Närmaste flyg utrikes:
Umeå Flygplats
Avstånd:
5 km
Närmaste hållplats buss:
Vasaplan
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Vasaplan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
20,2662
Latitud:
63,8265

Hitta hit