Tipsa om anläggningenNya Ullevi Restaurang & Konferens

Ullevi Restaurang & Konferens

Ullevi - Upplevelsernas arena

Ullevi Restaurang & Konferens är den perfekta mötesplatsen.

På Ullevi, i hjärtat av Göteborg, ligger vår kompletta konferens- och restauranganläggning. Som utpräglad mötesanläggning har vi specialiserat oss på sammankomster: konferenser, mässor, fester, kick offer, företagsevent, aktiviteter, evenemang mm.
Vårt centrala läge & 650 p-platser under arenan ger oss en unik tillgänglighet!
Med våra välutrustade, ljusa och flexibla konferenslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap. Vi har även utmärkta lokaler för mässor & utställningar.
Er konferens kommer att vara i de bästa händer från Er första kontakt med oss till dess att hela arrangemanget är genomfört.

Hitta hit

Ullevi är beläget i centrala Göteborg och erbjuder er konferenser utöver det vanliga! Med våra välutrustade, ljusa och flexibla konferenslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap. Vi hjälper dig med roliga aktiviteter ute på arenan eller intressanta föreläsningar. På Ullevi är allt möjligt!

Teknisk utrustning: Samtliga konferenslokaler är standardutrustade med storbildsprojektor, duk, whiteboard, trådlöst internet, blädderblock, konferensblock och pennor. De större lokalkombinationerna inkluderar även komplett ljudanläggning med mikrofon/headset. Kontakta oss gärna för mer information! Vi finns tillgängliga vid installationer och hjälper naturligtvis även till med att hyra in specialutrustning externt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
10
Max biosittning
400
Max parkettsittning
400
Max skolsittning
130
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
400
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Vi rekommendera varmt Grand Hotel Opera vid centralstationen i Göteborg.

Ullevi är mer än motorarangemang och konserter, Ullevi är mer än konferenser och mässor och Ullevi är så mycket mer än en vanlig arena restaurang.

På Ullevi har vi som ambition att servera er god mat gjord på bra, närodlade råvaror.
Våra kockars målsättning är att tillaga maträtter som gör mer, mat som inte bara smakar gott utan även gör gott. Ekologiska alternativ som gör gott för vår miljö och fortsatta utveckling.

Ullevis tre inbjudande restauranger är mer än bara otroligt god mat, i våra restauranger hittar du en härlig göteborgsk stämning. Här samsas din sportgalna kollega med din hästtokiga gamla klasskamrat och din grannes familj, komplett med både barn och morföräldrar.

På Ullevi serverar vi dagligen allt ifrån luncher till middagar, fester och banketter.
Sportintresserad eller ej, Ullevi restaurang är något för alla!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
400

Låt oss och tävlingsandan inspirera er personal på Nordens största arena med jubel och framgång i väggarna.
Namnet Ullevi betyder ungefär ”Ulls egendom eller tempel” och härstammar från Ull, ”spelens och lekens gud” i den fornnordiska mytologin. Ullevi som är Nordens största arena är navet i våra aktiviteter.

Med 43000 stolar, friidrottsutrustning, fotbollsplan, omklädningsrum och 22 kiosker sätter endast fantasin gränser. Varför inte hyra hela arenan för dina kunder eller anställda? Vi garanterar en annorlunda upplevelse. Från lek till idrottsprestation. Härliga arenaaktiviteter i form av bl a femkamp, fotbollsmatch, brännboll, fiskedamm i vattengraven eller gardenparty osv… På Ullevi är allt möjligt!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • femkamp
 • fotboll
 • friidrott
 • vinprovning
 • ölprovning
 • whiskeyprovning mfl
 • Ulleviaden
 • Guldruschen
 • Alla Tiders
 • Så kan det låta
 • Röda avgångar i Europa
 • Konferensgåtan
 • Chokladprovning

HÅLLBARHET
En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss på Ullevi Restaurang & Konferens. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar.

MILJÖPOLICY
Ullevi Restaurang & Konferens skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet och bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken.

Ullevi Restaurang & Konferens strävan
 Bedriva affärsverksamhet så att möjligheter och risker betraktas utifrån ett miljöperspektiv.
 Upprätthålla ett nära samarbete och samspel med kunder, leverantörer och övriga intressenter i miljöfrågor.
 I alla avseenden försöka att efterleva gällande lagar och förordningar samt verka för en positiv utveckling inom detta område.
 Verksamheten skall ha en strävan att minska och förebygga föroreningar och nedskräpning.
 Internt bedriva utbildning och information till medarbetare om vikten av att värna om miljön. Information om företagets miljöplan, miljömål, resepolicy, miljöpolicy samt inköpsrutin. Utrymme för diskussion gällande ständiga förbättringar ses som en självklarhet.
 Vår önskan är att vara en god förebild på hur man bedriver restaurang- och konferensverksamhet och samtidigt tar hänsyn till miljön.

Spårvagn 1,3,6,8 trafikerar hållplats Ullevi Norra.
Spårvagn 2, 4 trafikerar hållplats Ullevi Södra.
Ca 50m från Paradentrén stannar även buss 60 och 63. (Hållplats Ullevi Norra).

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralstationen
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km
Närmaste hållplats buss:
0
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,98710
Latitud:
57,70600