Tipsa om anläggningenNya Ullevi Restaurang & Konferens

Arenan ligger i centrala Göteborg och erbjuder konferensmöjligheter utöver det vanliga med roliga aktiviteter för teambuilding & kickoff.
Ullevi har 12 individuella möteslokaler vilket passar för mindre möten, större konferenser samt mässor!
I Ullevi Lounge kan ni sitta upp till 400 personer.
Eller varför inte ta er ut på arenan? Där hjälper vi er att arrangera fotbollsmatcher, femkamper, midsommarfester & gardenparty.

Vår samlade konferenskompetens är din garanti för en lyckad konferens.
Ditt arrangemang kommer att bli en upplevelse ni sent kommer att glömma

Hitta hit

Ullevi är beläget i centrala Göteborg och erbjuder er konferenser utöver det vanliga! Med våra välutrustade, ljusa och flexibla konferenslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap. Vi hjälper dig med roliga aktiviteter ute på arenan eller intressanta föreläsningar. På Ullevi är allt möjligt! Antal konferenslokaler: 14 Största lokal rymmer i bio/skol: 400/160 Antal grupprum: 10 Teknisk utrustning Samtliga lokaler är standardutrustade med OH, duk, whiteboard, blädderblock, konferensblock och pennor. I de flesta lokalerna finns även storbildsprojektor att tillgå. De större lokalkombinationerna inkluderar även komplett ljudanläggning med mikrofon/mygga. Internet finns att tillgå i form av Telia Homerun (11 mbit/s). Uppkoppling via trådlöst nätverkskort (Wireless LAN). Kontakta oss gärna för mer information! Vi finns tillgängliga vid installationer och hjälper naturligtvis även till med att hyra in specialutrustning externt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
10
Max biosittning
400
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
400
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Vi rekommendera varmt Grand Hotel Opera vid centralstationen i Göteborg.

Ullevi är mer än motorarangemang och konserter, Ullevi är mer än konferenser och mässor och Ullevi är så mycket mer än en vanlig arena restaurang. På Ullevi har vi som ambition att servera er god mat gjord på bra, närodlade råvaror. Våra kockars målsättning är att tillaga maträtter som gör mer, mat som inte bara smakar gott utan även gör gott. Ekologiska alternativ som gör gott för vår miljö och fortsatta utveckling. Ullevis tre inbjudande restauranger är mer än bara otroligt god mat, i våra restauranger hittar du en härlig göteborgsk stämning. Här samsas din sportgalna kollega med din hästtokiga gamla klasskamrat och din grannes familj, komplett med både barn och morföräldrar. På Ullevi serverar vi dagligen allt ifrån luncher till middagar, fester och banketter. Sportintresserad eller ej, Ullevi restaurang är något för alla!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
400

Via vårt kontaktnät hjälper vi er gärna med att boka den perfekta aktiviteten eller underhållningen till ert arrangemang. Arenaaktiviteter: Optimal Teambuilding - med mobilen En kreativ poängjakt på stan eller konferensanläggningen, kryptiska gåtor i Da Vinci-kodens anda, undvik att bli fångad av agenterna som vill åt dig eller tävla genom att upptäcka Göteborgs sevärdheter. Femkamp Straffspark mot professionell målvakt, 100m Kickbikestafett, Frisbeecurling, Knep & knåp, Spjutkastning Fotboll Samla dina kollegor eller vänner och spela fotboll på Ullevi eller Valhalla. Vi erbjuder er allt från känd kommentator till inspelning av matchen av TV-team, 3-5 kameror (endast 11-mannafotboll) & redigering m.m. Friidrott Höjdhopp, Spjut, Längdhopp, Kula, 100 m Boxning Lär dig grunderna i boxning i RBK´s klassiska lokaler på Ullevi Vi har givetvis mer att erbjuda!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • femkamp
  • fotboll
  • friidrott
  • boxning
  • vinprovning
  • ölprovning
  • whiskeyprovning mfl

HÅLLBARHET En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss på Ullevi Restaurang och Konferens Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. MILJÖPOLICY Ullevi Restaurang och Konferens skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet och bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken. Bedriva affärsverksamhet så att möjligheter och risker betraktas utifrån ett miljöperspektiv. Upprätthålla ett nära samarbete och samspel med kunder, leverantörer och övriga intressenter i miljöfrågor. I alla avseenden försöka att efterleva gällande lagar och förordningar samt verka för en positiv utveckling inom detta område. Verksamheten skall ha en strävan att minska och förebygga föroreningar och nedskräpning. Internt bedriva utbildning och information till medarbetare om vikten av att värna om miljön. Utrymme för diskussion gällande ständiga förbättringar ses som en självklarhet.

Spårvagn 1,3,6,8 trafikerar hållplats Ullevi Norra. Spårvagn 2, 4 trafikerar hållplats Ullevi Södra. Ca 100m från Paradentrén stannar även buss 60 och 63. (Hållplats Ullevi Norra).

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
0
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
0
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
24 km
Närmaste hållplats buss:
0
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,9871
Latitud:
57,706