Tipsa om anläggningenUlfsunda Slott

Ulfsunda Slott - Konsten att mötas
Konferens och boende nära Stockholm city och Bromma flygplats.

Det är en designad upplevelse att mötas på Ulfsunda Slott. Maten, atmosfären och den anrika slottskänslan möter det moderna och nyskapande. Tillsammans ger alla delar en perfekt inramning till ert möte eller konferens.

Välkommen till ett fulländat möte.
Ulfsunda Slott är en del av Stockholm Meeting Selection

Hitta hit

Här finns 11 utsökt designade och individuellt utformade mötesrum för allt ifrån 2 till 100 personer. Med bevarad anrik slottskänsla men naturligtvis med den tekniska utrustning som ni behöver. Underskatta inte en paus i ett vackert slott och en kopp kaffe i en salong som låter fantasin flöda. Här blir ert möte unikt, precis som platsen ni befinner er på. Låt oss hjälpa er att hitta en bra konferenslösning på Ulfsunda Slott.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
6
Max biosittning
100
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
33
Max antal konferens
100
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

På Ulfsunda Slott är rummen utspridda i fyra olika flyglar där 1600-talet möter raffinerad modern design. Det finns både enkelrum och dubbelrum. De 54 unikt designade hotellrummen är alla olika och har inspirerande namn såsom La Dolce Vita, Erotikrummet, Bröllopssviten, Citronbomben och Marilyn Monroe. Alla med sin unika särprägel.

Detaljerad information

Antal enkelrum
26
Antal dubbelrum
28
Handikappanp.enkelrum
3
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Det ”naiva köket” är vad vi har valt att kalla vår restaurangprofil och vårt kök…
Varför? Jo, i vår värld, dagdrömmarvärlden där våra gäster är huvudpersoner, är det den totala kreativiteten, det positiva omedvetna och det oförstörda som styr… Vi vill vara öppna och titta genom ett barns naiva, lekfulla ögon när vi skapar våra matupplevelser som innefattar både mat och service. Den totala kreativitet och öppenheten gör vår mat och service nyskapande och provocerande. Den berör och kanske ibland upprör? För oss är det viktigt, det ska kännas... ordentligt… När det känns ordentligt och när det sjunker in så vill vi att det ska kännas som att du är långt, långt borta. Kanske i en annan tid? En annan plats? Ett skeende, du känner en doft...
Det är så vi är och arbetar… Stig in i vår värld, släpp taget…

Detaljerad Information

Max antal restaurang
86

I de stämningsfulla källarvalven på Ulfsunda Slott med anor från 1500-talet erbjuder vi champagneprovningar i samarbete med HATT et SÖNER eller vin- och chokladprovning tillsammans vår sommelier. I vår matstudio kan du laga mat eller baka bröd tillsammans med våra erkänt duktiga kockar. Vid bryggan ligger vår vedeldade bastuflotte ”Ulfsunda”. Ta en bastu och svalka dig med ett dopp i Mälaren. Ulfsunda Treat erbjuder avkopplande och njutbara behandlingar i miljö inspirerad från medeltiden med toppmodern utrustning. I vår stora slottspark ordnar vi aktiviteter av alla de slag efter dina önskningar.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Champagneprovning & Sabrering
 • Vinprovningar
 • Chokladprovning
 • Bastuflotte
 • Matlagning Express
 • Brödbaks kurs
 • Musikfrågetävling
 • Barokoko – Upplev slottet genom tiderna
 • I Da Vinci-kodens spår
 • Levande spelpjäser – 420 sekunder
 • Galna servitörer
 • Boule
 • Kajakpaddling
 • Uppdrag Gamla Stan
 • Stuntman för en dag
 • Historieberättelse om Ulfsunda Slott
 • Wii-spel

Vi har försetts med hjärtstartare och alla som arbetar på Ulfsunda Slott har utbildats i Hjärt- Lungräddning med hjärtstartare. På så sätt ökar vi den personliga säkerheten och visar omsorg för våra anställda och för dig som gäst.
Vi värnar även om miljön i vårt dagliga arbete.

Bil från Stockholm:
Kör mot Bromma och Vällingby via Tranebergsbron (väg 275). Sväng höger in på Ulvsundavägen, mot Bromma Flygplats (väg 279). Sväng höger in på Margretelundsvägen vid Shells bensinmack.

Bil E4, norrifrån:
Kör av E4 vid skyltning mot Bromma flygplats, kör Ulvsundavägen förbi Solvalla och Bromma Flygplats (väg 279). Ta vänster in på Margretelundsvägen vid Shells bensinmack.

Bil E4, söderifrån:
Följ skyltning mot Sundsvall. Sväng höger vid påfarten till Essingeleden och följ skyltning mot E4. Följ skyltning mot Bromma/Vällingby (väg 275). Sväng höger via påfart till Drottningholmsvägen och kör in på Ulvsundavägen mot Bromma Flygplats (väg 279). Sväng höger in på Margretelundsvägen vid Shells bensinmack.

Kommunalt från centrum/söderifrån:
Tunnelbanans gröna linje mot Hässelby Strand, kliv av vid Alvik och därifrån tar Ni buss 110 eller 112 till stationen Ulfsunda Slott. Bussarna går med ca tio minuters intervall. Alternativt att Ni fortsätter med tunnelbanan till Stora Mossen där Ni kliver av och promenerar. Gå över korsningen in på Ulvsundavägen, följ skyltar mot Bromma Flygplats (väg 279). Sväng höger in på Margretelundsvägen vid Shells bensinmack. Promenaden tar ca fem till tio minuter.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Ulvsunda Slott
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Stora Mossen
Avstånd:
0,8 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,96420
Latitud:
59,34080