Tipsa om anläggningenTylebäck Hotell & Konferens

Tylebäck är en modern hotell- och konferensanläggning med ett brett utbud.

Vi ligger endast åtta kilometer från Halmstads centrum, ett stenkast från Tylösands berömda stränder och i direkt anslutning till några av Sveriges bästa golfbanor.

Vare sig ditt sällskap består av två eller 150 personer skräddarsyr vi ert arrangemang efter era önskemål. Våra moderna lokaler är flexibla, anpassbara och lämpliga för alla ändamål. Vårt Konferenshus, Halmstad, med en takhöjd om fem meter har stått värd för allt från utställningar, möten, mässor liksom övningslokal för orkestrar och körer.

Tylebäck är den ultimata platsen för rekreation och motivation. Vill du njuta av Hallands vackra natur följer du enkelt Prins Bertils Stig genom
lummig strandskog utmed havet in till Halmstad.

Med några av landets mest populära golfbanor bokstavligt talat inpå knutarna,
är Tylebäck ett Mekka för alla golfintresserade.

Vi erbjuder en kreativ och avslappnande miljö med närhet till både stad och natur.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
10
Max biosittning
150
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
90
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
160
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
64
Antal dubbelrum
64
Handikappanp.enkelrum
8
Handikappanp.dubbelrum
8
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Hitta rätt!

Longitud:
12,74170
Latitud:
56,65810