Tipsa om anläggningenTvå Skyttlar

Välkommen!
Under våra 25 år som familjeägd konferensanläggning har vi mött många fantastiska människor. Åren har gett oss många gäster som med tiden blivit till vänner. Med vår erfarenhet i ryggen vågar vi oss på att säga att vi vet vad du behöver för att få en bra och kraftfull konferens. Vi brinner lika starkt för det i dag, som när vi startade. Så välkommen att andas ut, få ny energi och ta bra beslut.
Hälsningar Claes & Malin Västerteg med personal.

Hitta hit

Våra unika mötesvåningar.
Vi vågar nästa säga att vi ensamma på marknaden med våra konferenslokaler…
När Du bokar konferenslokal hos oss, får du en helvåning. Konferenslokalen tillsammans med grupprum och samlingsrum ligger på samma våning, och där konferera ni helt ensamma!
Ingen annan grupp finns i närheten, ni kan sprida ut er på hela våningen, och behöver inte tänka på att plocka undan papper eller liknande. Ert arbete blir mer effektivt och koncentrerat!

Våra lokaler är utrustade med pc-projektor, dator,trådlöst internetuppkoppling alt fast lina white-boardtavla, blädderblock, Tv/dvd samt OH-apparat. TIll deltagarna finns block, pennor, frukt, juice, mineralvatten. I anslutning till alla mötesvåningar finns också kaffeautomat och hembakta kakor, ifall gruppen blir kaffesugen emellan fikapauserna!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
9
Max biosittning
0
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
120
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
120
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Detaljerad information

Antal enkelrum
35
Antal dubbelrum
21
Handikappanp.enkelrum
3
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
3
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Slå dig ned i vår vackra, lugna matsal, låt dig bli bortkämd av vår duktiga personal. Njut av våra goda mat, och känn att du får ny energi!

Vår kockar jobbar efter devisen "säsongens råvaror och gräv där du står" Vi skräddarsyr gärna maten efter vår kunders behov, vi jobbar alltid med svenska lokala råvaror som gärna skall vara miljömärkta.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Bada badtunna, basta, team-builda med arbetskollegorna, prova vin eller varför inte prova på geocaching?

I ett ständigt brus från bilar, bussar, lastbilar och annat stök finner man städernas många konferenshotell.Idag värderas tystnad som det lilla extra, då den i vardagsmiljön är både ovanlig och i många fall ouppnåelig.
Hos oss på Två Skyttlar är tystnaden en viktig ingrediens och den ingår i helhetsupplevelsen.

År 2000 blev Två Skyttlar Västsveriges första Svanenmärkta hotell och konferensanläggning.
Våren 2007 tog vi steget fullt ut i vårt miljöarbete när vi blev den tredje restaurangen i Sverige att bli Svanenmärkt

För dig som kund innebär vårt miljöarbete att du kan känna dig trygg i att allt vi gör är så miljöanpassat som möjligt. Allt från de ekologiska äggen på frukosten, blocket du antecknar i under konferensen, textilierna på ditt rum

När du bokar övernattningskonferens hos oss för minst 20 personer, bjuder vi på gratis busstransport, tur och retur Två Skyttlar. Alla deltagarna kommer fram samtidigt, man ges möjlighet att "prata av sig" på vägen till oss, kommer fram redo att börja jobba, dessutom är det bra för miljön!

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Kinna
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
0 km
Närmaste hållplats buss:
Örby
Avstånd:
4 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,69860
Latitud:
57,45170