Tipsa om anläggningenTorekov Hotell

Torekov Hotell är en perfekt plats för koncentrerat och kreativt arbete. I det öppna landskapet längst ute på Bjärehalvön är naturen och havet våra närmsta grannar. Här finns möjlighet till moderna möten i rofylld miljö med service, omtanke och komfort i världsklass. Möteslokaler finns för olika syften, i två av lokalerna konfererar ni avslappnat i fåtöljer med skrivplattor. Efter arbetet inbjuder omgivningarna till aktiviteter och avkoppling. Njut av vårt Spa eller välj en aktivitet där ni lär er något nytt och roligt tillsammans. Varmt välkomna!

Hitta hit

I Torekov Hotells fem möteslokaler ingår all modern teknik, konferensservice, vatten, frukt och godis samt block, pennor och internetuppkoppling (både trådlös och via kabel). Vår största lokal rymmer upp till 150 personer. Vi har även grupprum och sällskapsutrymmen med sköna soffgrupper - perfekta för spontana grupparbeten och diskussioner. För det avslappnande mötet erbjuder vi våra konferenslokaler där ni konfererar i sköna fåtöljer med skrivplatta.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
4
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
90
Max styrelsesittning
47
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
42
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
8
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Bjärehalvön finns en lång tradition av goda smakupplevelser. I närområdet produceras många av landets bästa råvaror. Låt dig väl smaka av både lokala specialiteter och internationella favoriter. I våra mötespaket ingår en specialkomponerad meny. För er som önskar en speciell upplevelse går det att kombinera middagen med en vinprovning, eller laga middagen tillsammans i en matlagningsaktivitet.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Efter arbetsdagens slut inbjuder både omgivningen och hotellmiljön till gemensamma aktiviteter. Njut i vårt Spa, promenera utefter havet.
Vill ni göra något spännande eller roligt tillsammans kan vi erbjuda, vedeldat utebad, vinprovningar, chokladprovning, äventyrsaktiviteter såsom speedbåtssafari, GPS orientering, skräddarsydda teambuildingsaktiviteter eller matlagning.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • SPA
 • Torrbastu
 • ångbastu
 • stilla japanskpool inomhus
 • 2 japanska uppvärmda pooler utomhus
 • utomhuspool (juni-september)
 • boulebana
 • tennisbanor
 • golf
 • cykeluthyrning
 • vinprovning
 • teambuildning
 • RIBbåt m.m.

Bjärehalvön har en underbar natur och Torekov med sina trånga gränder och utsikten över Hallands Väderö slår det mesta. Här finns flera trevliga promenadstråk och Skåneleden går just nedanför hotellet. Närheten till Båstad och Ängelholm med flygplats gör att det är enkelt att ta sig till Torekov.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Båstad
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholms flygplats
Avstånd:
27 km
Närmaste flyg utrikes:
Köpenhamns flygplats
Avstånd:
120 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,63044
Latitud:
56,41088