Tipsa om anläggningenTomarp Gårdshotell

Tomarp Gårdshotell - en unik miljö för konferenser och avkoppling Vi vågar stå för vårt påstående – Tomarp är unikt. Vackert beläget vid Råbelövssjön knappt 15 km från Kristianstad och omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar, ligger gården som får varje hjärta att klappa fortare. Förväntningarna stiger när man vid slutet av den lilla grusvägen finner detta genuina, annorlunda hotell. Man förstår att man kan vänta sig det helt oväntade. Och vi lovar –varje sådan förväntning infrias eller överträffas. Det är så det är på Tomarp. Oavsett om det gäller en konferens eller en weekend på tu man hand, på Tomarp tar vi hand om våra gäster och lindar in dem i den mjukaste bomull. Njutning, inspiration och kreativitet är våra ledstjärnor! Välkommen till oss! Therese och Anders Nilsson

Hitta hit

Konferens

I konferenslokalerna ingår Dator, block, pennor, OH, blädderblock, PC kanon, internetuppkoppling samt frukt, godis och vatten

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
2
Max biosittning
50
Max parkettsittning
50
Max skolsittning
30
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
20
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

För alla generationer som genom åren har bott på Tomarp, har maten spelat en betydande roll. Det är något vi vill föra vidare till våra gäster. Vår duktiga personal har dessutom nöjet att få arbeta med de absolut bästa råvarorna och många av dessa kommer från lokala leverantörer eller vårt eget trädgårdsland. Goda viner hör till en god middag och vi gör alltid ett dryckesförslag till våra menyer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, Bastuflottar, Fiske, Provningar, cykling, Tavelmålning, Turridning på islandshäst (ca 15 min med bil från oss)

Miljö och säkerhet

Miljöpolicy Tomarp Gårdshotell bedriver hotell och restaurangverksamhet. I den dagliga verksamheten läggs stort fokus på naturen och miljön. Vår ambition är att stå för en ekologiskt hållbar utveckling genom att ta ansvar för vår miljöpåverkan. Vi betraktar lagar, förordningar och andra riktlinjer som den lägsta nivån i vårt miljöarbete. Vi arbetar ständigt för att förbättra miljöarbetet och för att minska effekterna av verksamheternas negativa miljöpåverkan. Vårt förhållningssätt inom organisationen, externt, och gentemot våra leverantörer och entreprenörer, skall gagna miljön och präglas av miljöhänsyn. För att leva upp till vår miljöpolicy reviderar vi årligen vårt miljöarbete samt definierar ett antal miljömål.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Kristianstad
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Kristianstad
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg utrikes:
Sturup
Avstånd:
10 km
Närmaste hållplats buss:
Ekestad
Avstånd:
3 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,2335
Latitud:
56,1187

Hitta hit