Tipsa om anläggningenTomarp Gårdshotell

Vi vågar stå för vårt påstående – Tomarp är unikt. Vackert beläget vid Råbelövssjön knappt 15 km från Kristianstad och omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar, ligger gården som får varje hjärta att klappa fortare.
Vi är stolta över att visa att Tomarp verkligen är en riktig gård som drivs på ett hållbart sätt. Våra kockar får under säsong frukt och grönt nyskördat direkt från köksträdgården. För en kock är det maximal lycka att veta var råvaran kommer ifrån och att den håller toppkvalitet. På gården har vi därför egna lamm, dovhjort, kor och höns. Sjön har Sveriges renaste fiskevatten och har gott om fisk. De stora blandskogarna i omgivningarna är fulla av svamp bär och roliga örter och andra växter. Maten vi serverar i restaurangen ser vi som kvitto på dessa rikedomar.
Tomarp Gårdshotell är det perfekta hotellet för konferenser såväl som ledningsgruppsmöten. Den romantiska miljön inbjuder även till att tillbringa en romantisk lyxig weekend på eller att ha bröllopsfesten på.
I vår källare finns en bastu som våra gäster har tillgång till. Vid ankomst till hotellet kan man skriva upp sig på en bokningslista för en timmes bastu under sin vistelse. Detta är kostnadsfritt men kan inte förbokas.
Vi har 15 rum i hotellet.
Vill ni hitta på något roligt med era vänner eller kolleger? På Tomarp Gårdshotell anordnar vi matlagningskurser olika provningar och håller salonger och har konstutställningar mm, eller hyr vår populära vedeldade bastuflotte. Här finns även fina cykelvägar, fiskevatten, motionsspår och underbar natur.
Tillhör ni golfsläktet så har ni nära till ett flertal fina banor. Inte långt härifrån ligger också den fina skulpturparken Wanås väl värt en utflykt. I den närbelägna sjön Immeln kan ni hyra kanoter Ja här finns oändliga möjligheter att njuta såväl en gourmet middag, ett galet äventyr som att bara njuta av lugn och ro.

Hitta hit

Ett miljöombyte och en avstressande omgivning är två väsentliga ingredienser för en lyckad konferens. På Tomarp har vi både och. De rogivande och inspirerande omgivningarna avspeglar sig även i våra personliga konferenslokaler.

Behöver ni sträcka på benen kan ni besöka vår trädgårdsmästare under växtsäsongen eller hälsa på våra djur. Alla på Tomarp inklusive djuren är mycket snälla.

Även om alla konferenser handlar om att mötas och samtala i avskildhet, har varje grupp sina specifika önskemål. Tomarp lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som det lite större eventet. Det är bara fantasin som sätter gränser. Ta gärna kontakt med oss för att diskutera möblering så att vi kan skräddarsy er konferens så att den blir en perfekt upplevelse.
Vi kommer att göra vårt yttersta för att ni ska känna er Välkomna.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
2
Antal Grupprum
2
Max biosittning
35
Max parkettsittning
20
Max skolsittning
16
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
35
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Tomarp Gårdshotell är det perfekta hotellet för konferenser såväl som ledningsgruppsmöten. Den romantiska miljön inbjuder även till att tillbringa en romantisk lyxig weekend på eller att ha bröllopsfesten på.
I vår källare finns en bastu som våra gäster har tillgång till. Vid ankomst till hotellet kan man skriva upp sig på en bokningslista för en timmes bastu under sin vistelse. Detta är kostnadsfritt men kan inte förbokas.
Vi har 15 rum i hotellet.

Detaljerad information

Antal enkelrum
1
Antal dubbelrum
14
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

För alla generationer som genom åren har bott på Tomarp, har maten spelat en betydande roll.
Vi arbetar så mycket som möjligt med våra egna råvaror från gården och lokala producenter för att erbjuda hög kvalité och smak. Vi på Tomarps Gårdshotell har en köksträdgård som vi är väldigt stolta över och som gör att vi är så gott som självförsörjande på grönsaker som vi även kan förädla och skapa marmelader, inläggningar med mera. Våra kockar arbetar efter säsong och komponerar dagens menyer utifrån de bästa råvarorna för dagen. Restaurangen är med i White Guide.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
90

Klassificering

Vi samarbetar med flera olika aktörer för att kunna skräddarsy era aktiviteter till er konferens, kick off eller andra sammankomster.
För den djurintresserade kan ni rida islandshästar i skogarna runt tomarp eller så åker ni till hästgården ca 15 min från tomarp gårdshotell och rider en runda.
Om ni känner för att utmana balanssinnet så kan man köra segway på grusvägarna runt hotellet.
Vill ni jobba på samarbete och vi-känslan så passar green hat challande poängjakt kanon. Här gäller det att samarbeta för att samla så mycket poäng som möjligt och vinna. En roligare middagssittning får ni med dinner game, här ska ni delas upp i lag och svara på frågor. Gäller att svara på så många frågor som möjligt under tid för att vinna. För den som gillar att ta det lite lugnare så kan man måla tavla med en konstnär som guidar en igenom det.
Eller varför inte sitta i bastuflotten och njuta och ta det lugnt med ett dopp i råbelövssjön och bara umgås och ha trevligt.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Segway
  • Turridning
  • Tavelmålning
  • Provningar
  • Green Hat Challange
  • Dinner Game
  • Bastuflotte
  • Matlagninsgkurs

Vi arbetar så långt det går med våra egna produkter eller produkter från lokala gårdar runt omkring. Vi värnar om miljön i allt vi gör från inköp av förbrukningsmaterial till hantering.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Kristianstad
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg inrikes:
Kristianstad
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg utrikes:
Sturup
Avstånd:
130 km
Närmaste hållplats buss:
Ekestad
Avstånd:
3 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,2335
Latitud:
56,1192