Tipsa om anläggningenToftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks Matsalar

Vid Toftasjöns strand ligger vårt mysiga hotell i Växjö. Bo bekvämt i personligt inredda rum, sitt en stund på bryggan eller fika med nybakta kakor på vår altan med sjöutsikt.

Strax bredvid hittar du Villa Vik, vår förstklassiga restaurang och konferensanläggning. I de stilfulla och vackra matsalarna ordnar vi gärna fest, bröllop eller minnesstunder efter dina önskemål.
Vill ni sätta extra krydda på konferensen? Smide, chokladprovning eller tårtbakning är några aktiviteter för företag som vill, och vågar, ge plats för kreativa möten.


Varmt välkommen till Toftastrands hotell och Villa Viks matsalar.

Hitta hit

Närhet till naturen inspirerar till nya idéer. Hos oss kan ni mötas och konferera i ostörd miljö och samtidigt njuta av god mat och dryck. Vare sig ni väljer att ha er konferens i sekelskiftsmiljö på Villa Vik eller på mysiga Toftastrand, erbjuder vi ljusa lokaler med modern utrustning för att din konferens skall bli så bra som möjligt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
0
Max biosittning
10
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Hos oss på vårt hotell bor du i nyrenoverade, ljusa, personligt inredda rum - flera med sjöutsikt. Samtliga rum har dusch och toalett samt är utrustade med platt-TV, hårfön, strykbräda, garderob, vattenkokare med kaffe eller te. Kostnadsfritt trådlöst nätverk finns på alla rum, fråga efter lösenordet i receptionen. Frukostbuffé med nybakat bröd ingår i hotellpriset.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
19

Njut av lokala delikatesser i sekelskiftsmiljö. Villa Viks Matsalar är en restaurang belägen vid Toftasjöns strand med en underbar utsikt över vattnet. På denna restaurang serverar vi lunchbuffé måndag till fredag med inspiration både från när och fjärran. På lördagar och söndagar serverar vi vår A la carte meny. Kanske får vi fresta med nyfångad gös i kristallkronans sken?

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter för grupper och företag som vill ha en minnesvärd kväll tillsammans.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Chokladprovning
 • Vinprovning
 • Bagare för en dag
 • Pralintillverkning
 • Pråmtur på Toftasjön
 • Fågelsafari
 • Smide

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Växjö station
Avstånd:
6,7 km
Närmaste flyg inrikes:
Växjö Flygplats
Avstånd:
14,4 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,85970
Latitud:
56,92060