Tipsa om anläggningenThorskogs Slott

Thorskogs Slott endast 35 min norr om Göteborgs brus. Slottet omgärdas av en underbar engelsk park med den trolska Svartedalens naturreservat som granne. Här konfererar ni i underbara lokaler och får en gastronomisk upplevelse av vårt prisbelönta kök serverat i någon av våra unika salonger och matsalar. Efter en lyckad konferensdag väntar en fantastisk kväll av värdskap i världsklass. Njut av livets goda, kanske nedsjunken i en öronlappsfåtölj framför brasan eller under stjärnorna få krypa ner i ett varmt ångandes vedeldat kar. Vi hjälper er med en minnesvärd konferens.

Hitta hit

Thorskogs Slott ligger vackert placerat i en Engelsk Park med utsikt över Göta Älv - 35 min norr om Göteborg.
På Thorskogs Slott finns det där extra som sätter pricken över i. En vacker miljö, ett naturnära lugn och ett utsökt kök som ständigt överraskar och tjusar.
Vintern är perfekt för konferenser. Det kan vara strategiska möten för det lilla teamet eller konferens för den stora gruppen. Vilka på företaget behöver träffas, tala och tänka tillsammans?

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
120
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
10
Antal dubbelrum
21
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
9
Antal kombirum
1
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Måltiden är en avkopplande fest och en njuntning för alla sinnen. Avnjut måltiden i någon av våra 6 vackra matsalar på tu man hand eller i större sällskap. Med hjälp av utsökta regionala råvaror (ofta ekologiska) valda efter säsong skapar vår välrenommerade köksmästare högtidsstunder kring bordet. Och vår sommelier rekommenderar utsökta viner från Slottets vinkällare.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

På Thorskogs Slott finns ett stort antal aktiviteter att välja mellan. Aktiviteten förhöjer välbefinnandet under er vistelse på Slottet. Många glada skratt och oförglömliga minnen som svetsar samman och stärker kommer ur aktiviteterna. Vi hjälper er med just den aktivitet som passar just ert sällskap allra bäst.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Vildmarks dag
 • aktivitetsslingor
 • lerduveskytte
 • dryckesprovning
 • vedeldade kar
 • bastu
 • matlagningskväll
 • boule
 • pitch- o puttingbana
 • GPS-orientering
 • Chokladprovning
 • dryckesprovning
 • vi skräddarsyr er aktivitet.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Trollhättan
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
60 km
Närmaste hållplats buss:
Buss
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,12380
Latitud:
58,06970