Tipsa om anläggningenThe Lodge Hotel

På en av Skånes högsta punkter reser sig The Lodge. Vårt läge är unikt med en fantastisk utsikt över det böljande landskapet i väster och den naturupplevelse som skogen ger i öster. Här hos oss på Romeleåsen bor man kort och gott mitt i naturen, ändå ligger vi bara ett stenkast från både Malmö och Lund. The Lodge är den naturnära mötesplatsen i Skåne, med vildmarkskänsla nära storstaden. Här kan din ledningsgrupp träffas i avskildhet för effektiva möten utan störande inslag. På trädtoppsnivå blir ditt företags kickoff eller konferens till en totalupplevelse med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, annorlunda färg och form samt spännande aktiviteter. Vi bjuder på lunch när du kommer upp till oss för en visning av konferens- och boendemöjligheter på The Lodge. Kontakta vår försäljningsansvarig Camilla Persson för att boka en tid som passar - camilla@thelodge.se. För ytterligare info kontakta receptionen på info@thelodge.se eller 046-248905.

Hitta hit

Konferens

The Lodge – den naturnära mötesplatsen i Skåne, med vildmarkskänsla nära storstaden. Här kan din ledningsgrupp träffas i avskildhet för effektiva möten utan störande inslag. På trädtoppsnivå blir ditt företags kick-off eller konferens till en totalupplevelse med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, annorlunda färg och form samt spännande aktiviteter. Vi bjuder på lunch när du kommer upp till oss för en visning av konferens- och boendemöjligheter på The Lodge. Kontakta Camilla för att boka en tid som passar - camilla@thelodge.se. För ytterligare info kontakta receptionen på info@thelodge.se eller 046-248905.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
2
Max biosittning
44
Max parkettsittning
30
Max skolsittning
30
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
50
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
22
Antal dubbelrum
22
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
1
Antal kombirum
10
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

I vår restaurang serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder. Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast det bästa råvarorna och den bästa drycken. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärning internationell personlig service. Varje månad komponerar vår Executive Chef en ny 3 och 4-rätters middag, med fokus på de bästa råvarorna i säsong och flera överraskningar väntas under måltidens gång. Vi har som ambition att i största möjliga mån använda närproducerade produkter och själva tillaga allt, från olika marmelader till tryfflar! Kort sagt – på The Lodge kan du alltid förvänta dig hemlagad och närproducerad mat utav yttersta kvalitet. Därför kan du som gäst förvänta dig flera kulinariska överraskningar under din middag hos oss.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Aktiviteter och äventyr är lite av vår specialitet. I vår företagsgrupp ingår både Ballong & Äventyr, Lodge Adventures och Smakvandring. Tillsammans kan vi erbjuda ditt företag ett stort utbud av kortare eller längre upplevelser mellan konferens- och mötespassen. Med utgångspunkt från The Lodge kan vi erbjuda flera spännande äventyr och upplevelser, både för den lilla och lite större gruppen. Våra aktiviteter bör bokas senast 2 veckor innan ankomst men fråga gärna på kortare varsel – ingenting är omöjligt. Link: http://thelodge.se/aktiviteter/

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, Jacuzzi´s, Mountainbike, teamtrekking, ledarskapsövningar med hästar, kock-amok, femkamp, vinprovning, tipspromenad, dressincykling, naturvandring, isskulptering, Spa och mycket mer...

Miljö och säkerhet

På The Lodge tror vi på att så mycket som möjligt av det vi behöver ska tas från vår närhet. På detta sätt smutsar vi inte ner miljön med långa transporter samtidigt som vi gynnar småproducenter i vår närhet. Vi har tar själva hand om vårt avlopp, vi har egen brunn och vattenrening och vi köper nästan allt till restaurangen från leverantörer inom Skåne. Samtidigt arbetar vi alltid på att bli bättre...

Kommunikationer

På en av Skånes högsta punkter reser sig The Lodge. Vårt läge är unikt med en fantastisk utsikt över det böljande landskapet i väster och den naturupplevelse som skogen ger i öster. Här hos oss på Romeleåsen bor man kort och gott mitt i naturen, ändå ligger vi bara ett stenkast från både Malmö och Lund + Bara 1 timme från Köpenhamn.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Lund
Avstånd:
21,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup Flygplats
Avstånd:
17 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrups flygplats,
Avstånd:
65 km
Närmaste hållplats buss:
Knivsåsen, Dalby
Avstånd:
4 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,4339
Latitud:
55,6355

Hitta hit