Tipsa om anläggningenTalarforum

TALARFORUM - Skandinaviens största talarförmedling! Talarforum har Europas största kompetensnätverk med över 8 000 talare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer. Vi skapar möten som bidrar till att stärka våra kunders attraktions- och konkurrenskraft. Vår uppgift är att identifiera, analysera och matcha våra kunders behov med rätt kompetens och skapa helhetslösningar, från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar. Våra kunder är allt ifrån börsnoterade företag till småföretag, myndigheter och föreningar. En extern föredragshållare bidrar till att stärka budskap och visioner, de inspirerar, motiverar och höjer attraktionsvärdet i möten och events. Vänd dig till Talarforum så kommer vi med spännande förslag som passar målgruppen. Eller om du vet vem du vill boka . . .

Hitta hit

Konferens

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
1
Max biosittning
60
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
20
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Mat och dryck

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

TALARFÖRMEDLING Talarforum har över 8 000 talare, utbildare, inspiratörer, moderatorer, artister, komiker i vårt nätverk vilket gör oss till Europas i särklass största talarförmedling. Våra kunder är allt ifrån börsnoterade företag till småföretag, myndigheter och föreningar. Vår uppgift är att identifiera, analysera och matcha rätt kompetens efter behov för att skapa intressanta möten, stora eller små. En extern röst lyfter budskapet! Motivation, improvisation, ledarskap och kreativitet har mycket gemensamt med business, så vem vet, en dirigent eller en idrottsprofil kanske har mycket att lära ut – också när det gäller den dagliga driften av ett företag. Så be oss om hjälp så hittar vi den profil som passar ditt möte bäst! Tiga är silver TALA ÄR GULD!

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholms central
Avstånd:
1 km
Närmaste hållplats buss:
Stadshuset, Stockhol
Avstånd:
1 km
Närmaster tunnelbana:
Rådhuset
Avstånd:
1 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0493
Latitud:
59,327