Tipsa om anläggningenSvegs Folkets Hus & Park

I festlokalen Stora Salen tar vi in 1150 personer! Vår strävan är att i vackra, funktionella lokaler skapa varma och välkomnande miljöer där barn, tonåringar, vuxna och pensionärer ska finna en oas, en mötesplats.

Hitta hit

Vi hjälper dig att boka mötet i Sveg. Små och stora konferenser, middagar, events, utställningar – vi hjälper dig med alla typer av möten. Vi fram de alternativ som passar bäst för just ditt möte, helt enligt dina önskemål. Vi lotsar dig hela vägen fram till beslut och bokning.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
0
Max biosittning
250
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
250
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Restaurang Björnen har barservering och restaurang med fullständiga rättigheter
Vi har god kapacitet att ta emot bussresor - stora parkeringsytor. Lokalerna är handikappvänliga och vi har möjlighet att ta emot sällskap på upp till 400 personer. Vi har en nyrenoverad sommarveranda med fin utsikt mot Ljusnan.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
400

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
14,36610
Latitud:
62,03270