Tipsa om anläggningenSundbyholms Slott

Sundbyholms Slott erbjuder en mycket vacker slottsmiljö året runt. Här möts gästen av stiliga bokalléer, en lång sandstrand, en prisbelönad marina och den tusenåriga Sigurdsristningen. Slottet ligger intill Mälarens södra strand, en mil norr om Eskilstuna, och lockar med ett fyrstjärnigt hotell med 97 hotellrum (160 bäddar) samt en välrenommerad slottsrestaurang och flera vackra festlokaler. Konferenslokaler och grupparbetsrum finns i både nya och äldre byggnader och är modernt utrustade.

Hitta hit

Konferens

Konferenslokalerna är modernt utrustade och finns i både historiska och nyare byggnader. I samtliga konferenslokaler finns dataprojektor, whiteboard, blädderblock, dvd, video samt tillgång till trådlöst internet och fiberkabel. De större lokalerna har dessutom ljudanläggning. Hörslinga finns i Amiralens konferenslokal. Vid varje plats lägger vi ut block och pennor. Dessutom finns här 14 grupprum för 8-12 personer. Samtliga konferenslokaler och grupprum har dagsljus. Dessutom har de parkettgolv, för att allergiker ska trivas bra. Samtliga konferensrum är renoverade och fräscha.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
14
Max biosittning
280
Max parkettsittning
280
Max skolsittning
130
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
280
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
49
Antal dubbelrum
20
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
12
Antal kombirum
16
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Utöver restaurangen finns ett antal festlokaler på slottet, så kapaciteten för matservering är totalt 500 gäster.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Unika aktiviteter i vackraste slottsmiljö året runt. Unna er en rolig teambuilding och sök skatter på slottet eller slå klackarna i taket under en rolig vikingamiddag i slottsvalven. För er som har något alldeles speciellt att fira rekommenderas 1700-tals maskeradbal på slottet, där ni kläs upp i vackra rokokodräkter och får en festlig inledning med kanonsalut.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Skattjakt (på svenska och engelska), Agentuppdraget, musikquiz, teambuildingspusslet (på svenska och engelska), ponnytrav, bryggbåtar, golf, kajak, bastu, utomhus bubbelpooler, vinprovningar, temamiddagar såsom 1700-tals maskerad i rokokodräkter, vikingamiddag i slottsvalven eller interaktiva mordgåtor. Se vidare slottets hemsida.

Miljö och säkerhet

Sundbyholms Slott verkar för att bibehålla den vackra miljön som varit föremål för flera TV-inspelningar (bland annat Bonde Söker Fru). Detta innebär att kontinuerligt arbeta för att minska miljöpåverkan, med helt ny ventilation med värmeåtervinning, miljövänlig luftkonditionering, 22 bergvärmehål med mera. Sundbyholms Slott har svanencertifiering, vilket bland annat innebär full sortering av avfall och sparsamt användande av kemikalier. Välkommen till slottets underbart vackra miljö!

Kommunikationer

Sundbyholms Slott ligger mycket lättillgängligt, en mil norr om Eskilstuna, med fin väg ända fram till slottsallén. Vare sig du kommer från öster (Stockholm) eller väster (Göteborg), så tar du av vid skylten "Sundbyholm" på E20 (samma avfart som Eskilstunas huvudinfart). Därefter fortsätter du att följa skylten mot Sundbyholm, cirka en mil (10 minuter) på samma väg (tag ej av mot vare sig golfbanan eller travbanan, utan håll dig på vägen) ända tills du kört igenom en vacker bokallé och kommit fram till skylten "slottet". Du är nu framme!

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Eskilstuna
Avstånd:
11 km
Närmaste flyg inrikes:
Västerås
Avstånd:
55 km
Närmaste hållplats buss:
Sundbyholm
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
16,5289
Latitud:
59,4395

Hitta hit