Tipsa om anläggningenSTRÖMMA Skärgårdsbåtar

Våra båtar bjuder på fartygshistoria och en unik miljö att träffas i. Utsikten skiftar och naturen känns nära när man sakta glider genom vattnet. Krögarna och skepparna gör varje fartyg till en unik mötesplats. Den exklusiva känslan av att ha en ”egen” båt får du på köpet!

Söker du en matupplevelse med extra krydda är våra restauranger ett utmärkt val! Här serveras högklassig mat tillagad ombord av färska råvaror och med inspiration från det svenska köket och skärgården med inslag av internationella toner. Fartygen passar även utmärkt för produktlanseringar, minimäs¬sor och enklare möten. De större fartygen lämpar sig även utmärkt för utställningar då det finns gott om exponeringsy¬tor och naturliga mingelvägar.

Naturligtvis hjälper vi er med hela arrangemanget ombord - måltider, musik, underhållning och andra aktiviteter.

Välkommen ombord, året om – sommar som vinter!

Hitta hit

Salongerna och matsalarna ombord Strömma Kanalbolagets fina fartyg lämpar sig bra som möteslokaler då samtal och enklare presentationer och inte teknik står i fokus. Våra fartyg tar upp till 130 personer i samma lokal/salong/matsal.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
130
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
130
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Söker du en matupplevelse med extra krydda är våra restauranger ett utmärkt val! Vi serverar högklassig mat, tillagad ombord av fartygens egna krögare.

Maten tillagas av noggrannt utvalda råvaror med inspiration från skärgården och med hänsyn till miljön. Menyerna utformas av varje enskild krögare och är unik för varje fartyg. Menyerna förändras även under året för att följa råvarornas aktuella säsonger.

Gemensamt för alla fartyg är krögarnas och besättningarnas passion för vällagad mat och service med det lilla extra! Det personliga engagemanget gör att varje resa blir unik. Och det är just det som gör en båttur med oss till en oförglömlig upplevelse.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Transport, restaurang och festlokal.
Kringarrangemang såsom sång- och musikunderhållning/-lekar, DJ's, trubadurer, magiker, cover band, guider m m

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Transport
  • restaurang och festlokal. Kringarrangemang såsom sång- och musikunderhållning/-lekar
  • DJ's
  • trubadurer
  • magiker
  • cover band
  • guider m m

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Våra fartyg kan hämta upp vid brygga nära er. Ordinarie avgångsplats är Lilla Bommen.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centrastationen
Avstånd:
1,4 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
27 km
Närmaste hållplats buss:
Lilla Bommens hamn
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,92570
Latitud:
57,71000