Tipsa om anläggningenSTRÖMMA KANALBOLAGET

Våra båtar bjuder på fartygshistoria och en unik miljö att träffas i. Utsikten skiftar och naturen känns nära när man sakta glider genom vattnet. Krögarna och skepparna gör varje fartyg till en unik mötesplats. Den exklusiva känslan av att ha en ”egen” båt får du på köpet! Söker du en matupplevelse med extra krydda är våra restauranger ett utmärkt val! Här serveras högklassig mat tillagad ombord av färska råvaror och med inspiration från det svenska köket och skärgården med inslag av internationella toner. Fartygen passar även utmärkt för produktlanseringar, minimäs¬sor och enklare möten. De större fartygen lämpar sig även utmärkt för utställningar då det finns gott om exponeringsy¬tor och naturliga mingelvägar. Naturligtvis hjälper vi er med hela arrangemanget ombord - måltider, musik, underhållning och andra aktiviteter. Välkommen ombord, året om – sommar som vinter!

Hitta hit

Konferens

Salongerna och matsalarna ombord Strömma Kanalbolagets fina fartyg lämpar sig bra som möteslokaler då samtal och enklare presentationer och inte teknik står i fokus. Våra fartyg tar upp till 160 personer i samma lokal/salong/matsal.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
13
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
160
Max skolsittning
160
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
270
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Mat och dryck

Söker du en matupplevelse med extra krydda är våra restauranger ett utmärkt val! Vi serverar högklassig mat, tillagad ombord av fartygens egna krögare. Maten tillagas av noggrannt utvalda råvaror med inspiration från skärgården och med hänsyn till miljön. Menyerna utformas av varje enskild krögare och är unik för varje fartyg. Menyerna förändras även under året för att följa råvarornas aktuella säsonger. Gemensamt för alla fartyg är krögarnas och besättningarnas passion för vällagad mat och service med det lilla extra! Det personliga engagemanget gör att varje resa blir unik. Och det är just det som gör en båttur med oss till en oförglömlig upplevelse.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Transport, restaurang och festlokal. Kringarrangemang såsom spelen Jagad och Kreativa uppdraget, sång- och musikunderhållning/-lekar, DJ's, trubadurer, magiker, cover band, guider m m

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Transport, restaurang och festlokal. Kringarrangemang såsom spelen Jagad och Kreativa uppdraget, sång- och musikunderhållning/-lekar, DJ's, trubadurer, magiker, cover band, guider m m

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Fartygen kan hämta upp ert sällskap vid närliggande brygga. Ordinarie avgångsplatser är Nybroviken och Stadshusbron.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholms Central
Avstånd:
1,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
41 km
Närmaste hållplats buss:
Nybroplan
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Östermalmstorg
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
Stockholms Central
Avstånd:
1,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0763
Latitud:
59,332

Hitta hit