Tipsa om anläggningenStenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club är en unik mötes- och aktivitetsanläggning endast 40 minuter från Göteborg.
Det är vår förhoppning att du som besökare kan känna att du kan slappna av när du besöker oss. Vi har därför skapat en avslappnad atmosfär och kreativ miljö, där man lugnt kan luta sig tillbaka med en kall öl och bara koppla av med kollegorna, samtidigt som Västkustens förföriska vågor viskar utanför hotellet.
Att din konferens ska ske på dina villkor är en självklarhet. Vi har möjlighet att ta emot grupper så stora som 500 personer i samma sal, vi kan köra in bilar i salongen och vi kan erbjuda utställningslokaler om så önskas.
Vill ni ha lite extra guldkant på mötet, så rekommenderar vi Villa J.C Stevens. En unik mötesplats som är perfekt för mindre grupper som önskar en kreativ miljö för sitt möte.

Hitta hit

Välkommen till en havsnära mötesanläggning för stora och små grupper.
Ända sedan vi startade vår verksamhet har vi fokuserat på att vara en nytänkande mötesplats för både stora och små företag.
Att konferera på Stenungsbaden Yacht Club innebär inte bara moderna välutrustade lokaler utan i lika hög grad en inspirerande omgivning och ett betydande aktivitetsutbud.
Vi har möjlighet att ordna gruppevents för upp till 500 personer i samma lokal, men även mindre grupper känner sig hemma hos oss.
För de som vill utmana sig själva eller varandra, som vill stärka gruppen eller bara trötta ut kroppen har vi ett fyrtiotal aktiviteter att välja bland. Somliga är rent fysiska, andra sätter tankeverksamheten eller samarbetsförmågan på prov. Gemensamt för dem alla är att de brukar leda till smittande skratt och en ökad sammanhållning.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
11
Max biosittning
500
Max parkettsittning
500
Max skolsittning
230
Max styrelsesittning
100
Max antal konferens
500
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
48
Antal dubbelrum
167
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Ingenstans smakar mat så gott som vid havet. Smaklökarna öppnar sig på vid gavel, suget i magen är förvånansvärt starkt och vågornas lugna rörelser smittar av sig. Efter en dag till sjöss brukar man dessutom kunna äta betydligt mer än efter en dag på kontorsstolen. Eftersom vår sommarrestaurang Kookaburra ligger på bryggkanten och guppar, passar det extra bra att servera skaldjur, het salsa och sprattlande färsk fisk. Det behövs om man ska orka med nattklubben några timmar senare.

I vår restaurang New Sweden dukas det upp för finsmakarfest alla dagar i veckan. Inredningen är inspirerad av den amerikanska östkusten, medan havsutsikten är 100% svensk västkust. Det havsnära läget märks även på menyn som har en tydlig, men inte entydig, inriktning på fisk, räkor och hummer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Stenungsbaden Yacht Club ligger 45 km från Göteborg och 65 km från Landvetters flygplats. Flera gånger per timme avgår tåg eller buss från Göteborg till Stenungssund. Restiden med bil är cirka 40 minuter.

  Vägbeskrivning
  Från söder: följ E6 mot Oslo, efter Stora Höga/Jörlanda var observant för skyltar. Stenungsund centrum, Tjörn, Orust väg 160, tag av där och fortsätt på väg 160 så ser ni snart hotellet.

  Från norr: följ E6 mot Göteborg/ Malmö, efter Ljungskile var observant för skyltar. Stenungsund centrum, Tjörn, Orust väg 160, tag av där och fortsätt på väg 160 så ser ni snart hotellet.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Stenungsund
  Avstånd:
  2 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Landvetter
  Avstånd:
  65 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Landvetter
  Avstånd:
  65 km
  Närmaste hållplats buss:
  Stenungsön
  Avstånd:
  0 km
  Närmaster flygbuss:
  Stenungsund station
  Avstånd:
  2 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  11,80950
  Latitud:
  58,06430