Tipsa om anläggningenSörup Herregaard

Hotellet har 102 dubbelrum som alla har eget bad, minibar, hårtork och TV med gratis film. Det är gratis trådlöst internetuppkoppling på hela Sörup Herrgård. Rummen är placerade i herrgårdens vackra flyglar och är alla rökfria. I konferenslokalerna finns det plats för 30-80 personer och i stora Salen har vi plats för upp till 550 personer i parkett eller 400 till middag vid runda bord. Restaurangen har 250 sittplatser och den ligger i den charmiga huvudbyggnaden med utsikt över vallgrav och sjö. Här finns även en stor utomhusterass.

Hitta hit

I plenumlokalerne er der plads til 30-80 personer og i "Salen" har vi plads til 550 i stolerækker og 400 til middag ved runde borde. Restauranten har 250 siddepladser og den er beliggende i den charmerende hovedbygning, med udsigt over voldgrav og sø. Her findes også den store udendørs terrasse, hvor vi griller når vejret er til det.

Alle konferencelokalerne har dagslys og de er indrettet lyst og venligt. Der findes gratis trådløst Internet og ADSL og plenumlokalerne har fastmonteret LCD projektor som er inkluderet i priserne. I "Salen" har vi stor skærms projektor og 1 mikrofon sæt med i prisen.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
0
Max biosittning
550
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
101
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Ringsted
  Avstånd:
  5 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Københavns Lufthavn
  Avstånd:
  50 km
  Närmaste hållplats buss:
  Ringsted
  Avstånd:
  5 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  11,79390
  Latitud:
  55,38579