Tipsa om anläggningenSöderköpings Brunn

En ljuvlig skärgård, en unik vattenfarled och ett anrikt kurhotell är mer än vad de flesta svenska småstäder kan visa upp. Så varför inte göra som så många andra
-kom till Söderköpings Brunn för en underbar upplevelse!
Här finns en speciell atmosfär som vi vill att så många som möjligt skall få uppleva. Weekendarrangemangen, storhelgerna, festerna, hotellet, restaurangen, Spa-avdelningen och personalen är tillsammans med båtkryssningarna ingredienser till det som skapar vår atmosfär. Söderköping stad med Göta Kanal är en pärla i sig. Oavsett i vilket sammanhang du är vår gäst ska vi göra vårt yttersta för att du ska få en trevlig och minnesvärd vistelse.

-Så känn dig varmt välkommen till Söderköpings Brunn!

Hitta hit

Att konferera på Söderköpings Brunn är en härlig upplevelse.
Vi erbjuder en helhet som gör att gästerna bara kan luta sig tillbaka och njuta av en rofylld och givande konferens.
Ni konfererar och håller möten på ett hotell med herrgårdsinriktning, i fina, ljusa lokaler, ägnar er åt gruppstärkande aktiviteter och blir under vistelsen serverad vällagad mat.
Vi har öppet årets alla dagar och vi har många lokaler för små som stora grupper.
I Brunnssalongen, en byggnad med mycket vacker arkitektur, kan vi ta upp emot 200 personer.
Här blandas det gamla hantverket med modern teknik.
Ni har också tillgång till de 13 grupprum som finns på hotellet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
21
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
200
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Hotellet ligger vackert beläget i en park med Storån och Göta kanal som grannar.
Inne på hotellet kan du höra historiens vingslag då inredningen och personalens klädsel är tidstypisk och påminner dig om hotellets långa historia.
Det är en fantastisk, ostörd och rofylld miljö att hålla alla typer av möten i. En miljö som lockar till kreativitet och arbetsglädje.Omkring hälften av alla våra gäster är just konferensgäster och med vår långa erfarenhet av lyckade konferenser i ryggen skräddarsyr vi er vistelse så att den passar just er grupp.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
188
Antal enkelrum
102
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

I restaurangen kan man äta lunch måndag till lördag. På kvällarna serverar vi á la carte. På vinlistan finns ett sortiment med viner från hela världen. Måndag till lördag, på eftermiddagarna, serverar vi Brunnens eftermiddagskaffe med bl a nybakade scones med marmelader, nygräddade våfflor med sylt och grädde, tårta och hembakade kakor.
Med hjälp av svenska råvaror och lokala producenter lagar vi mat med syfte att alltid ge gästerna en kulinarisk upplevelse.
Vi serverar allt från vällagad dagens lunch, till stora klassiska festmenyer samt ordnar kräftskivor, viltveckor och julbord – Vi lagar helt enkelt mat efter säsong.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Under er konferens kan ni ägna er åt en hel mängd med olika aktiviteter som lyfter konferensen och gör den till något ni inte glömmer i första taget. Ni kan exempelvis göra en kryssning på Göta kanal med kryssningsfartyget M/F Lindön. Då får ni utforska den vackra östgötska skärgården och vill ni kan ni kombinera kryssningen med en middag ombord. Ni kan också göra en stadsvandring med guide i den anrika medeltidsstaden Söderköping, golfa tillsammans på den vackra 27-hålsbanan Hylinge-banan, spela tennis, bestiga Ramunderberget, sola och bada vid poolområdet eller basta och bubbla i vårt Spa, prova whiskey, öl, champagne eller choklad med riktiga proffs eller göra en kanotutflykt. Möjligheterna är oändliga!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • stadsvandring med guide
  • dryckesprovning
  • matlagning
  • klättring Virtual Reality
  • yoga
  • musikquiz

Vi på Söderköpings Brunn har en väl utvecklad återvinning och källsortering och använder oss i första hand av miljövänliga städ och rengöringsprodukter.
Vi har ett eget tvätteri vilket minimerar transporter.
Köket arbetar i möjligaste mån med närproducerat och säsongsvaror.

En gång per år anordnar vi en HLR-utbildning och kontrollerar regelbundet våra hjärtstartare.
Hotellet har ett väl genomarbetat brandlarm med direktkontakt till SOS-alarm och en genomarbetad utrymningsplan som finns uppsatt i varje rum.

Med bil från norr:
Kör E4 mot Norrköping, följ skyltning E22 riktning Kalmar. Väl i Söderköping efter ca 15min. följ skyltning Söderköpings Brunn.

Med bil från söder:
Kör E4 och passera Linköping. 1,2 km efter Shell vid Herrbeta följ skyltning väg 210 Söderköping. Väl inne i Söderköping efter ca 20 min. ta höger in på E22 och följ skyltning Söderköpings Brunn.

Med bil E22 söderifrån:
Följ skyltning Söderköpings Brunn

Med tåg:
Stig av tåget vid Norrköping centralstation. Buss 450 och 459 går mot Söderköping, restid ca 20min. Stig av vid Söderköpings Resecentrum och promenera söderut, utmed E22:an. Efter ca 300m, korsa E22:an vid trafikljuset och gå rakt fram ca 100m där finner du hotellet.

Taxi:
Vi har samarbete med Vikbolands Taxi. Ring oss så kan vi boka din resa till oss, tel.0121-10900.

Söderköpings Brunn har egen kostnadsfri inhägnad parkering som vi låser om nätterna.

• Skönbergagatan 35, 614 30 Söderköping
• Koordinater: 16º 19' 51'' E 58º 28' 45'' N

Hitta rätt!

Longitud:
16,33070
Latitud:
58,47920