Tipsa om anläggningenSkytteholm Hotell & Konferens


Skytteholm är inte den mest välkända anläggningen i Stockholmsområdet. Känner du till de är sannolikheten stor att du var på konferens här för många, många år sedan. Nu är det ett helt nytt Skytteholm som presenteras på Ekerö. En omfattande renovering har gjorts under två år och nu är de redo att ta emot kräsna besökare igen. Inredningsstilen hänger samman genom hela anläggningen. Ambitionen har varit att skapa en ”hemma hos känsla” för att alla gäster ska kunna koppla av stressen för en stund. Andas ut och låt axlarna sjunka ner. Inför renoveringen har man varit lyhörd för nya krav och önskemål gällande en konferens. Därför har man på flera ställen ändrat planlösningen så att olika konferensgrupper inte störs av varandra. Eftersom det är viktigt att orka hålla fokus en hel dag har det investerats i ett helt nytt ventilationssystem som styrs av koldioxidnivån i konferenssalarna. På så sätt får ni bästa syre hela dagen. I den nya konferenstekniken ligger fokus på att det ska vara så enkelt som möjligt för användaren att sköta bild och ljud. Det kan annars upplevas förödande när dyra pengar lagts på att konferera med hela företaget och bilden för presentationen inte fungerar.

Hitta hit

Alla möteslokaler är ljusa, funktionella och har generöst med fönster. Konferensvåningen är nyrenoverad, det finns ny teknik, ny ventilation och nya möbler. Skytteholmen välkomnar grupper upp till 146 personer och mindre möten. Här lovar man att ta väl hand om dig och dina deltagare.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
4
Max biosittning
149
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
96
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Skytteholm Hotell & Konferens har möjlighet att välkomna 146 gäster. Sov gott och vakna till fågelkvitter och vågornas mjuka sus vid Mälarens strand. Börja dagen med en löparrunda, ett bad från sandstranden, bryggan eller gå direkt till den välfyllda frukostbuffén och njut av en avkopplande stund. Rummen är fördelade mellan Skyttegården och herrgården med dess underbara flyglar från 1700-talet. Hotellgäster har fri tillgång till trädgårdsspel som boule, dart, krocket, fotboll och brännboll.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
148
Antal dubbelrum
74
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
1
Antal kombirum
3

På Skytteholm vill man att maten ska vara välsmakande och välgörande. Här väljer man råvaror efter säsong för smakens och miljöns skull. Maten som serveras ska ge dig den energikick som kan behövas för en lång konferensdag. Här serveras klassisk husmanskost, rätter med nya spännande smakkombinationer och lyxiga bröllops- och festmenyer. Här kryddar man maten med en stor nypa kärlek. Till det serveras nygräddat bröd från deras egna bageri och för den som vill, ett passande glas vin eller öl.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
148

Skytteholmens fantastiska strandpaviljong med sjöbastu och behandlingsrum lämpar sig utmärkt för grupper som vill ta det lugnt innan middagen. Njut av härliga bastubad och för den modige går det bra att svalka sig i Mälaren i direkt anslutning till bastun. För de som vill ta det lite lugnare går det bra att njuta av Mälarutsikten tillsammans med något gott från bastubaren.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Matlagning tillsammans med våra kockar
  • Skytteholms travrace i samarbete med Forever AB
  • 420 sekunder i samarbete med PULS - Fartfylld teambuildingtävling
  • RIB & höghöjdsbana i samarbete med PULS - 55 olika banor på 3 olika nivåer
  • Isskulptering i samarbete med PULS
  • Förrätten i samarbete med Öppet Hav

Vi ser miljöansvar som en självklar del av vår verksamhet

Genom att ta en aktiv del av utvecklingen i miljöarbetet vill vi underlätta för våra gäster att bidra till en bättre miljöutveckling.

Vi arbetar för att minimera vår miljöpåverkan genom att;

- Minska antalet transporter till och från våra verksamheter
- Effektivisera avfall och källsortering
- Arbeta för att minska vatten och energiförbrukning
- Öka andelen ekologiska råvaror och i större utsträckning välja
råvaror efter säsong.
- Skapa rutiner och kompetensutveckla så att vi främjar varje
enskild medarbetares miljömedvetenhet i det dagliga arbetet

Hitta till oss

Med egen bil
Från Brommaplan till Ekerö via Drottningholm. Följ skyltar mot Adelsö, sväng höger vid Bergvik, skylt mot Skytteholm.

Från södra Stockholm: Färja från Slagsta, Fittja industriområde - Jungfrusund, Ekerö. Vänster mot Träkvista, vid T korsning sväng vänster mot Adelsö fortsätt ca 1 mil på Ekerövägen, sväng höger vid skylt mot Skytteholm.

Med SL-buss
Buss nr 311 eller 312 från Brommaplan till Bergviksvägen. Därefter hämtning med förbeställd taxi (ca 3 km resa).

Med båt
Vi hjälper dig gärna med att boka båt - ett angenämt sätt att ta sig till Skytteholm. Med "Skärgårdsbåt", ca 1,5 tim.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma flygplats
Avstånd:
26 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda flygplats
Avstånd:
60 km
Närmaste hållplats buss:
Bergviksvägan
Avstånd:
3 km
Närmaster tunnelbana:
Brommaplan
Avstånd:
9 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
9 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,66522
Latitud:
59,31567