Tipsa om anläggningenSkepparholmen Nacka

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Ljuset, vattnet, den skandinaviska designen - ja, allt tillsammans får dig att känna dig som hemma. Bara 20 minuter från Stockholm city.

Vår vision är att alla som varit på Skepparholmen ska längta tillbaka och att alla som ännu inte besökt oss ska nära en dröm om att snart få göra det.
Vår mission är att få konferensgästerna att mötas på ett professionellt och kreativt sätt samt att få privatgästerna att uppleva välbefinnande. Allt under miljövänliga och hållbara premisser.
Skepparholmens verksamhet bygger på omtanke om varandra och den miljö vi verkar i. Här finner våra gäster den närvaro och det lugn de söker, såväl konferens- som privatgäster. Naturen blir en självklar kraftkälla i den havsnära och sköna omgivningen. Hit ska gästerna vilja komma flera gånger.
Vi ska vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel. Våra gäster uppskattar, precis som vi, det enkla, rena, luftiga. De söker ett tryggt, pålitligt, ansvarskännande, men ändå spännande, spa- och konferenshotell av hög kvalitet som tar sitt miljöansvar.
Våra tre glimmande ledord för allt vad vi gör är #Härligt, #Hållbart och #Omtänksamt. Två stycken H och ett O vilket bildar den kemiska beteckningen för vatten = H2O. Skepparholmen Nacka är belägen mellan hav och sjö

Hitta hit

Skepparholmen Nacka ligger bara 20 minuter från Stockholm, men ändå i skärgården. Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser och möten. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta. Kom hit och upplev Skepparholmen Nacka du också

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
7
Max biosittning
140
Max parkettsittning
140
Max skolsittning
80
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
140
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Om du besöker oss som konferensgäst eller besöker vårt spa spelar ingen roll, vi erbjuder alltid en grön och hållbar upplevelse där ansvar för miljön, dig som gäst och våra medarbetare är ledstjärnor.
Vi har 105 hotellrum och hotellet är omgivet av vatten så du har alltid nära till naturen, hav och sjö.

Detaljerad information

Antal enkelrum
65
Antal dubbelrum
33
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
4
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
1

Genom vårt matkoncept - Blodsockersäkra konferenser - är vår ambition att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt. Här finns mat för alla önskemål.
Vi erbjuder läcker och hälsosam mat så att deltagarna håller sig effektiva och kreativa under hela sin vistelse. Det är även viktigt för oss att vår mat ser bra ut och har en härlig doft och smak. Vår restaurang är Kravcertifierad
Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön - endast 20 minuter från Stockholm city."

Detaljerad Information

Max antal restaurang
180

Hos oss är det perfekta förutsättningar för teambuildande aktiviteter utomhus. Vi har generösa ytor att vara på, oavsett om ni väljer en aktivitet på land eller vatten.
Flexibilitet är en viktig och stor del av vår vardag då väder och andra aspekter kan ändra förutsättningarna i arbetet. Detta kommer ni att märka när ni jobbar med oss, det finns inte mycket som inte går att lösa.
Vare sig gruppen behöver jobba på djupet med förbättrad kommunikation, samarbetsförmåga eller bara ha en lättsam teambuildingövning hjälper vi dig att hitta rätt aktivitet.
Låt dig inspireras för ditt kommande arrangemang oavsett om du ska varva ner eller varva upp.
Flottebygge
Fiske
Fotbolls EM
Kajakpaddling
Laserlerduveskytte
Fotbollsbumpers
Hjärt och lugnräddning
Dans med Maria Bild från Lets dance
AW på spa inkl massage
Dryckesprovningar av olika slag
Lagaktiviteter med olika teman och mycket mer
Matlagningsaktivitet

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • mysigt sprakande brasa samt spa-bar för inköp. Även träningslokal finns att tillgå.

För oss på Skepparholmen Nacka är långsiktig hållbarhet något konkret. Som gäst känner du redan vid mötet med receptionen av den lugna atmosfären och den omtanke om detaljerna som präglar vår anläggning. Det är ingen tillfällighet, det är en fråga om ansvarstagande eftersom vi är medvetna om att vi dagligen påverkar människor och miljö, i närsamhället och globalt. Vi kallar det "Vårt gröna arbetssätt".
Om du besöker oss som konferensgäst eller besöker vårt spa spelar ingen roll, vi erbjuder alltid en grön och hållbar upplevelse där ansvar för miljön, dig som gäst och våra medarbetare är ledstjärnor.
Som första hotell i Sverige är Skepparholmen sen år 2013 hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.
Även om vi är en liten aktör kan vi påverka. Det gör vi bland annat genom att välja leverantörer med miljöprofil, respektera våra gästers integritet och underlätta för våra medarbetare att utvecklas. På detta sätt är ansvarstagande för en hållbar utveckling en naturlig del i vår dagliga verksamhet. Vi kallar det "vårt gröna arbetssätt"
För att minska vår miljöpåverkan arbetar vi efter miljöledningssystemet ISO 14001, har KRAV-restaurang och är miljömärkta med SVANEN. För att möta dina krav som gäst arbetar vi efter ledningssystemen ISO 9001 och för att värna om våra medarbetare arbetar vi aktivt med CSR-socialt ansvarstagande. En del i vårt sociala ansvarstagande är arbetet med brandskydd, övrig säkerhet och tillgänglighet för gäster med olika funktionshinder
För att med kommunala medel ta sig till Skepparholmen kan man ta tex buss 471 till Orminge centrum och där byta till buss 417 för den sista biten. Kliv av vid hållplats Hamndalsvägen varifrån det är ca 200 m till Skepparholmens reception i huvudbyggnaden.

Det går även att med Waxholmsbåt från Strömkajen, ta sig till Skepparholmen.
Båten utgår från kajen utanför Grand Hotel till Hasseluddsbryggan, 30 min. restid.
För aktuell turlista kontakta Waxholmsbolaget, trafikupplysning tel 08-679 58 30.

Att ta sig till Skepparholmen med bil: Kör väg 222 mot Nacka/Gustavsberg. Efter ca 1 mil passerar du Skurubron, följ 1 km därefter avtagsskyltarna mot Orminge. Därefter följer du
skyltarna mot Hasseludden och kör Hasseluddsvägen ca 2 km till Skepparholmens grindar på höger sida. Restid från Slussen är ca 15 minuter.

Varmt Välkomna!

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
T-centralen
Avstånd:
18 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
28 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
56 km
Närmaste hållplats buss:
Hamndalsvägen
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Slussen
Avstånd:
15,6 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
18 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,51690
Latitud:
59,25130