Tipsa om anläggningenSkepparholmen Nacka

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Njut av ljuset, luften och den skandinaviska designen - bara 20 minuter från Stockholm men ändå mitt i skärgården. Vårt spa, inspirerat av naturen och årstiderna, är en oas för den som älskar att bada. Koppla av och hämta energi i den uppvärmda utomhuspoolen eller i vår rymliga bastu - med panoramavy över skärgården. Bada i vår behagliga inomhuspool. Vi vill att både du och miljön ska må bra. Sedan flera år bedriver vi ett aktivit och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Välkommen hit och låt oss få ta hand om dig!

Hitta hit

Konferens

Samtliga konferenslokaler har utsikt mot hav eller sjö. Lokalerna har Pc kanon, cd/dvd, blädderblock, whiteboard, pennor, block, isvatten och frukt. Trådlöst kostnadsfritt bredband ingår samt assistans från vår konferens-service. Grupprummen har en 32-tums Lcd skärm, blädderblock, whiteboard, block, pennor och mineralvatten.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
7
Max biosittning
144
Max parkettsittning
140
Max skolsittning
80
Max styrelsesittning
32
Max antal konferens
200
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
101
Antal dubbelrum
36
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
7
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Skepparholmen Nacka har förutom restaurangen med havsutsikt även tillgång till en chambre separé, Bistron, för upp till 50 sittande gäster. Bistron är en avskild lokal, bokningsbar, för middagar, luncher, vinprovningar, grillkvällar och aktiviteter såsom musikfrågesporter före eller efter middagen. Nytt matkoncept - blodsockersäkrat - vilket innebär att våra gäster håller sig fokuserade och pigga under vistelsen med fräsch, god och vällagad mat som höjer blodsockret långsamt. Verksamheten är miljömärkt med Svanenmärkning och har Kravcertifierad restaurang.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Vårt spa, inspirerat av naturen och årstiderna, är en oas för den som älskar att bada. Koppla av och hämta energi i den uppvärmda utomhuspoolen eller i vår rymliga bastu - med panoramavy över skärgården. Bada i vår behagliga inomhuspool. Exempel på aktivitet - After work på spa: Efter konferensdagens slut är det skönt med en stunds avkoppling och trevlig samvaro på spa. Då passar vårt after work paket utmärkt. I after work-paketet ingår: (begär offert) • 10 minuters axel- & nackmassage • bastu förberedd med aromais för kylande, uppiggande effekt • badrock och tofflor (att ta med hem) • ett glas öl eller vin (alkoholfritt alternativ finns) • tilltugg (grönsaksdip alt. korvbricka med oliver tex)

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

På Skepparholmen hittar du vacker natur med flera olika promenadslingor i anslutning. Kartor till dessa går att hämta i vår reception. Boulebana finns utanför huvudbyggnaden och bouleklot kan lånas i receptionen samt även promenadstavar, kubbspel, fotboll, badminton och krocketspel. För övernattande konferensgäster ingår tillträde till vårt spa med en åretrunt uppvämd utomhuspool med havsutsikt, uppvärmd inomhuspool, stor härlig atriumbastu, ett ljust avslappningsrum med sittgrupper. Allt med fantastisk havsutsikt, mysigt sprakande brasa samt spa-bar för inköp. Även träningslokal finns att tillgå.

Miljö och säkerhet

Skepparholmens vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Vårt gröna arbetssätt är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001, miljöcertifierat enligt ISO 14001, miljömärkt med Svanen och vår restaurang är Kravcertifierad. Verksamheten är säkerhetscertifierad och har 4 stjärnor enligt SHR:s internationella hotellstandard. Vi samarbetar med mötes- och Spa-anläggningar inom Svenska Möten och Svenska SPA-hotell. Skepparholmen samarbetar även med andra företag i Nätverket Vi som köper Miljömärkt, sponsrar Världsnaturfondens Östersjöprojekt och deltar i utveckling av ISO- standarden, ”Hållbarhet vid evenemang”.

Kommunikationer

För att med kommunala medel ta sig till Skepparholmen kan man ta tex buss 471 till Orminge centrum och där byta till buss 417 för den sista biten. Kliv av vid hållplats Hamndalsvägen varifrån det är ca 200 m till Skepparholmens reception i huvudbyggnaden. Det går även att med Waxholmsbåt från Strömkajen, ta sig till Skepparholmen. Båten utgår från kajen utanför Grand Hotel till Hasseluddsbryggan, 30 min. restid. För aktuell turlista kontakta Waxholmsbolaget, trafikupplysning tel 08-679 58 30. Att ta sig till Skepparholmen med bil: Kör väg 222 mot Nacka/Gustavsberg. Efter ca 1 mil passerar du Skurubron, följ 1 km därefter avtagsskyltarna mot Orminge. Därefter följer du skyltarna mot Hasseludden och kör Hasseluddsvägen ca 2 km till Skepparholmens grindar på höger sida. Restid från Slussen är ca 15 minuter. Varmt Välkomna!

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
T-centralen
Avstånd:
18 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
57 km
Närmaste hållplats buss:
Hamndalsvägen
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Slussen
Avstånd:
15,6 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
18 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,5169
Latitud:
59,2513

Hitta hit