Tipsa om anläggningenSkåvsjöholm konferens & möten

”Ett prickfritt möte i fantastisk skärgårdsmiljö, 25 minuter från Stockholm C och 35 minuter från Arlanda.

På Skåvsjöholm finner ni allt under ett och samma tak; möteslokaler, hotellrum och restaurang. Vattnet med de vackra omgivningarna finner ni precis utanför fönstret.

I restaurangen njuter ni av matupplevelser utöver det vanliga tillsammans med enastående utsikt över vattnet.

Vi vill att ni ska trivas hos oss. Och då är atmosfären och miljön lika viktiga som servicen, måltiderna, tekniken och aktiviteterna.

När allt flyter på och hänger ihop blir upplevelsen komplett, och det är det vi menar med ett prickfritt möte.

Varmt välkommen till oss på Skåvsjöholm!”

Hitta hit

Alla våra lokaler har dagsljus. Dessutom har alla större konferenslokaler och mötesrum en underbar havsutsikt. Ventilation är dimensionerad så att det alltid känns behagligt och fräscht i lokalen även vid långa möten. *Allt hos oss ligger under ett och samma tak – konferenslokaler, grupprum, hotellrum, restaurang, relax och bar – så du behöver aldrig gå ut om du inte vill.
Självklart kan den som vill variera sig ta sin datorn och sitta på bryggan och surfa.
För mer information om varje enskild lokal kan du läsa mer här intill.

Separat konferensvilla för 10 personer för enskilda möten.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
10
Max biosittning
110
Max parkettsittning
95
Max skolsittning
95
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Sköna sängar i rum med genomtänkta detaljer och utsikt mot vattnet
Vi har plats för 107 övernattande gäster i 87 enkelrum och 10 dubbelrum. Vi har inte lämnat något åt slumpen. Med fokus på estetik och full komfort är alla detaljer noga genomtänkta. Från Jensensängen du sover i till designern Yngve Ekströms vackert formgivna Laminofåtölj. Lamino utsågs av tidskriften Sköna Hem till århundradets svenska möbel, vilket vi tycker tyder på att det är fler än vi som gillar den. När ni bor hos oss välkomnar vi er gärna till vår relaxavdelning med bubbelpool och bastu eller varför inte bada från vår sandstrand eller brygga?
När du vaknar blickar du ut över vattnet och sedan välkomnar vi dig till vårt dignande frukostbord. Vi tror att din dag kommer att börja bra!

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
107
Antal enkelrum
81
Antal dubbelrum
10
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Har man bra råvaror behöver man inte konstla till det. Det är vad vi tror på. Det vi serverar skall vara äkta och genuint från ax till limpa.
Vi arbetar med närproducerade råvaror både när det gäller kött och grönt i den mån det är möjligt. Närheten till vattnet och skärgården gör också att fisk är ett naturligt råvaruval. Spårbarheten i valet av råvaror är viktigt och helst vill vi kunna veta exakt var fisken eller köttet kommer ifrån. Vi erbjuder dessutom helt vegetariska gröna menyer med gastronomiska smaker. Vi brinner för är att hitta de allra bästa råvarorna och omvandla dem till en måltid som stannar kvar i ditt minne.
”Kvaliteten genomsyrar all vår matlagning, från obearbetad råvara till färdig rätt. Vi jobbar med KRAV-märkta produkter så långt det är möjligt, och att laga all mat från grunden är en viktig ledstjärna för oss i köket på Skåvsjöholm”, säger Simon Söderberg, köksmästare på Skåvsjöholm
Vår vackra restaurang som rymmer 130 sittande gäster. Som gäst bjuds du alltid på en magnifik utsikt över vattnet.
Maten som serveras i vår restaurang är lika uppskattad som miljön. Vi får ständigt lovord från våra gäster om vår mat och självklart jobbar vi hela tiden med att överträffa våra gästers förväntan.
Maten ni serveras ska ha det lilla extra samtidigt som ni får den bästa servicen och verkligen trivs hos oss.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

På Skåvsjöholm kan vi erbjuda nästan allt möjligt till nästan omöjligt! Vad passar just er grupp vid detta tillfälle? Har ni provat vår Träskbana tex? Utmana gärna vår matchningsförmåga. Kontakta oss med vilka ni är, vad som är syftet och vilken budget ni har. Så tar vi fram fem förslag som passar just er bäst. Kika in på vår hemsida för att få en inblick i vårt stora utbud!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Bastu
 • relax
 • motionsslinga
 • boule
 • kanoter
 • cykel
 • Jacuzzi
 • Gym
 • Boulebana vid vattnet
 • Boulebana inomhus
 • Biljard
 • Dart
 • Egen sandstrand

Engagerade både socialt och i miljöfrågor
Att göra något gott både för miljön och våra medmänniskor är viktigt för oss på Skåvsjöholm. Sedan långt tillbaka är vi till exempel ISO-certifierade när det gäller både miljö och kvalitet. Självklart är vi även Svanenmärkta för att minska vårt avtryck på miljön. Vi jobbar aktivt med att hela tiden göra förbättringar och ställer krav på leverantörer och hur vi själva agerar på plats på Skåvsjöholm. Att minska matsvinn och att använda energin på rätt sätt och också viktiga beståndsdelar i vårt miljöengagemang och vi vet att det även är betydelsefullt för dig som åker på konferens. Vi ligger vackert belägna i skärgården vid en vik av Östersjön, och vi är glada över att få bidra till att rädda den. Och vad vore Skåvsjöholm utan Östersjön? Sedan 2017 skänker vi årligen 100.000:- till Naturskyddsföreningens arbete med att rädda vattnet i våra havsvikar. Besök gärna vår utställning kring ämnet, nästa gång du är på konferens eller möte hos oss!
Vi stöder även Situation Stockholm sedan många år, men nyligen kände vi att vi vill öka engagemanget i sociala sammanhang ytterligare. Så, nu har vi infört vårt eget välgörenhetsprojekt Skåvangåvan!
Skåvangåvan innebär att vi i personalen själva får välja varsitt välgörenhetsprojekt som vi skänker pengar till.

För GPS:
knappa in vår gatuadress, ”Skåvsjöholmsvägen 80, Åkersberga”.

Från Stockholm – körtid 25 min
> Kör E18 mot Norrtälje.
> Sväng av mot Arninge/Vaxholm och tag av mot Vaxholm i rondellen.
> Efter 4,7 km tag till vänster mot Åkersberga/Svinninge, följ skyltningen mot Skåvsjöholm.
> Efter ytterligare 2,8 km svänger du höger mot Skåvsjöholm.
> Följ skyltningen till vägens slut (Skåvsjöholmsvägen 80).

Med skärgårdsåt
Från Stockholm tar det ca 1,5 timme. Ring oss och boka, vi har båtar som rymmer upp till 80 personer.

Med kommunala färdmedel
Ta buss 670 mot Vaxholm från Tekniska Högskolan. Byt till buss 683 vid Kulla Vägskäl. Kliv av vid hållplats Rydbo Saltsjöbad. Från hållplatsen är det sedan en promenad på 15 minuter. Följ vägen fram och ta av till höger vid vår skylt.

För din bästa resväg till oss, gå in på http://www.sl.se ange; Skåvsjöholmsvägen som din slutdestination.

Hitta rätt!

Longitud:
18,26170
Latitud:
59,43400