Tipsa om anläggningenSkåvsjöholm Möten & Upplevelser

Är det dags för ett möte, konferens eller kick off ? Vill ni lägga mer tid på mötet och mindre tid på resan?

På Skåvsjöholm får du konferens, möten och boende med underbar havsutsikt samt fantastisk mat i restaurang med panoramavy över Skåvsjöholmssundet.
Vi är proffs på konferenser – vårt motto är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop: atmosfär, service, maten, tekniken, hotellrum och aktiviteter. Dessutom finns vi på nära håll, 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda, i Stockholms vackra innerskärgård.

Hitta hit

Med konferensrum med plats för 2-110 personer. Bra luft, bra ljussättning och bra sittkomfort är våra ledord

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
10
Max biosittning
110
Max parkettsittning
95
Max skolsittning
95
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
81
Antal dubbelrum
10
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter både bokningsbara och fria aktiviteter. Ta en titt på vår hemsida så får du se vårt stora utbud!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • relax
  • motionsslinga
  • boule
  • kanoter
  • cykel

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Vi finns 25 minuter från Stockholm C, 35 minuter från Arlanda och 50 minuter från Uppsala.

Hitta rätt!

Longitud:
18,26170
Latitud:
59,43400