Tipsa om anläggningenSkåvsjöholm Möten & Upplevelser

Vi levererar prickfria möten i härlig skärgårdsmiljö - 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda. Du konfererar och bor i moderna rum med havsutsikt och bjuds en matupplevelse utöver det vanliga. Vi har plats för 101 övernattande gäster och kan ta 110 personer i vårt störste mötesrum. Vår styrka är service och flexibilitet och du som gäst och dina önskemål står alltid i fokus hos oss.

Hitta hit

Konferens

Med konferensrum med plats för 2-110 personer. Bra luft, bra ljussättning och bra sittkomfort är våra ledord

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
10
Max biosittning
110
Max parkettsittning
95
Max skolsittning
95
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
81
Antal dubbelrum
10
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Vi erbjuder ett stort antal aktiviteter både bokningsbara och fria aktiviteter. Ta en titt på vår hemsida så får du se vårt stora utbud!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, relax, motionsslinga, boule, kanoter, cykel

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Vi finns 25 minuter från Stockholm C, 35 minuter från Arlanda och 50 minuter från Uppsala.

Hitta rätt!

Longitud:
18,2617
Latitud:
59,434

Hitta hit