Tipsa om anläggningenSju Sjöar

Få energi och skapa nya idéer inför framtiden. Välkommen till Sju Sjöar, i en skog vid en sjö, sagolikt vackert. Vi kommer att göra allt vi kan för att er vistelse ska bli så trivsam som möjligt. Vi ordnar gärna aktiviteter, både inom- och utomhus. Stunden för mat och dryck är viktig. Våra duktiga kockar skapar underbara rätter omsorgsfullt tillagade från grunden med noggrant utvalda råvaror. När det är dags för vila väntar en skön säng i ett rum nära naturen. Sju Sjöar, din naturliga mötesplats - Lene och Michael med personal.

Hitta hit

Konferens

På Sju Sjöar hittar du en gammaldags och annorlunda miljö där stora konferrenssalen är inredd på gamla höloftet med högt i tak och en härlig utsikt över sjöarna. Här kan våra gäster jobba i en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö. I denna härliga lokal finns plats för samling i soffhörnan samt möjlighet för olika gruppindelningar. När det är tid för mat ligger restaurangen intill lokalen. Är det dags för en bensträckare och frisk luft, har lokalen utgång till egen stor altan. Konferenssalen i ”röda huset” har också utsikt över sjöarna med utgång till altan, här finns även grupplokal precis intill. Våra lokaler är utrustade med trådlöst Internetuppkoppling, whiteboardtavla, blädderblock, OH-projektor, pc-projektorn anteckningsblock och pennor. Det finns alltid vatten och fruktfat tillgängligt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
2
Max biosittning
0
Max parkettsittning
70
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
60
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
22
Antal dubbelrum
22
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

I ”Värdshuset” med plats till 80 gästar, eller i grillstugan vid sjön, dukar vi upp våra middagar och bufféer. Maten är viktig. Den skapar stämning, trevliga möten och härliga minnen. Maten ska smaka gott, vara vacker och den ska ge dig energi att uppleva en lång arbetsdag, en underbar fest eller en härlig dag i skogen ... Vår duktiga kock har ett stort personligt engagemang och hon skapar underbara rätter omsorgsfullt tillagade från grunden med noggrant utvalda råvaror. Vi använder krav-märkta och miljövänliga produkter så långt det är möjligt. Vårt bröd och fika är hembakat av kravmärkta eller ekologiska råvaror. Skulle du vilja ha ett gott vin till maten eller en avec efteråt serverar vi med glädje detta. Vi är stolta över vårt fantastiska kök. Varmt välkommen till matsalen.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Skapa härlig laganda och fin gemenskap med våra utvalda och välordnade aktiviteter.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Vedeldad bad tunna, promenad stiger, grillplats, grillstuga.

Miljö och säkerhet

Tid och avkoppling är en bristvara och vi upplever att trenden nu går mot att använda naturen som en större ingrediens i mötet till och med som mötesrum. Sju Sjöar har ett läge som gör att ingen trafik stör vistelsen, man kan bara vara och må bra, med naturen som närmsta granne. Promenera i skogen eller ta ett dopp i sjön från stranden eller badbryggan, eller varför inte förlänga fikapausen och ta med en kaffekorg ut i naturen. Det är bara at ta för sig av naturens helande krafter. Holmen är gårdsnamnet på Sju Sjöar. Gården har anor från 1700-talet. Allt som hänt här på Gården har haft nära samband med naturen. Så är det än idag. Det är många som dragit en djup suck när de kommer över krönet och ser den oslagbara utsikten …

Kommunikationer

Från Göteborg Tag E6 mot Varberg, sväng av vid Fjärås-avfarten Tag väg mot Fjärås. Tag av höger vid bensinstation. Tag av höger mot Gällinge-Horred. I Horred tag vänster ut på riksväg 41 mot Skene. Vid Statoilmack, tag höger mot Kungsäter/Istorp. Vid nästa vägskäl tag vänster mot Öxnevalla/Torestorp. Kör ca 3km till nytt vägskäl. Tag av första vägen till höger: skylt Sju Sjöar. Kör denna väg ca 4km förbi Öxnevalla behandlingshem. Kör rakt igenom och upp för en brant backe - framme. Se flera alternativ på www.sjusjoar.se

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Horred
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
60 km
Närmaste hållplats buss:
Horred
Avstånd:
10 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,5922
Latitud:
57,3666

Hitta hit