Tipsa om anläggningenSjögården Spa och Konferens

Som boende gäst ingår "Alltid på Sjögården" - SPA-entré med badrock handduk och tofflor, gym, parkering samt vår klassiska frukostbuffé. Med sol och bad utanför knuten är Sjögården ett lika perfekt läge för en privat Spavistelse som den är för en konferens.

Hitta hit

Vår konferensanläggning har två större konferensrum som rymmer 80 resp. 60 personer i biosittning. Ett mindre konferensrum rymmer 30 personer. Vid skolsittning rymmer dessa tre sammanlagt 120 personer. Därutöver finns fyra grupprum. Traditionell teknisk konferensutrustning finns i samtliga konferensrum samt gratis wi-fi. Frukt och mineralvatten ingår i konferenspaketet. Kaffe till konferensen serveras i Storstugan i direkt anslutning till konferensdelen. Vi är mycket stolta över vårt nya ljusterapi rum som gör konferensen mer effektiv. Våra receptionister hjälper er med kommunikation och övrig service.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
4
Max biosittning
80
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
80
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
22
Antal dubbelrum
25
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

I vår restaurang serveras frukost, lunch samt middag på kvällen. Vår lunchbuffé erbjuder ett sill- och salladsbord, huvudrätt med både kött- och fiskrätt samt veckans soppa och veckans pasta. Efter maten serveras kaffe samt dessert.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Efter en intensiv dag med konfererande kan det vara skönt att slappna av med en gemensam aktivitet. Gör det i vårt spa som alltid ingår i konferenspriset. I spaavdelningen finner du en harmonisk relaxavdelning, varm- och kallbad, olika sorters bastu, solarium, massagefåtöljer. Eller varför inte boka en härlig varm utomhustunna där ni kan fortsätta era samtal.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Spa
  • bastu
  • bastu extrem
  • utomhus tunnor
  • behandlingar
  • vattengymnastik
  • yoga
  • qi-gong
  • do-in
  • vital energy mm.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

I samarbete med Ellös Buss erbjuder vi "dörr till dörr" konferenser. Är ni minst 15 personer hämtar vi er på bestämd plats om inte avståndet överstiger 12 mil. Ni konfererar i två heldagar hos oss innan bussen tar er tillbaka igen - från dörr till dörr! 2000 kr per person exklusive moms Innehåller följande - 2 förmiddagskaffe - 2 eftermiddagskaffe - 2 lunchbufféer - boende i enkelrum - lämplig konferenslokal - en trerätters middag - "Alltid på Sjögården"

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stenungsund
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
145 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
145 km
Närmaste hållplats buss:
Fagerhult, Ellös Oru
Avstånd:
0,2 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,4670000076294
Latitud:
58,1786994934082