Tipsa om anläggningenSiggesta Gård

Välkommen till en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten med högre krav. Vi arbetar enligt en modell som utgår från kundens behov.

Hos oss kan du förutom högklassiga lokaler och bästa service också få hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för dig som kund. Vi erbjuder ett antal unika tjänster som hjälper dig som bokare, chef eller koordinator att få ut mesta möjliga av ditt möte hos oss.

Vi utgår från erkända vetenskaper kring lärande, utveckling och kommunikation samt övningarna är oftast kopplade till djur, natur eller aktivitet.

Vår specialitet är grupper i behov av avskildhet och vi har i dagsläget 39 dubbelrum.

Råvaror efter säsong och så mycket eget som möjligt är vår device.
Vi har även en egen Deli med egentillverkade produkter

Hitta hit

Vi är specialiserade på stora och små exklusiva möten och inte sällan har ni hela herrgården för er själva hos oss. Herrgården är omgiven av natur och djur vilket skapar en harmonisk inramning. Våra lokaler är anpassade efter möten, med projektor i varje rum och trådlöst nätverk. Våra lokaler rymmer allt från 2-535 personer och vi har flera spännande konferenspaket att erbjuda.
I våra unika, stämningsfulla lokaler med sin egen personliga prägel kan alla typer av festligheter utspela sig. Från kristallkronorna och guldspeglarna i Herrgården till den robusta lantliga Ladugården eller Logen till det grönskande Orangeriet med medelhavsklimat.

Ni får en personlig kontakt, en av våra projektledare, som hjälper er genom hela arrangemanget med planering, inbjudningar, dukning, meny och dryck, transporter, underhållning och så vidare. Vi har en lång erfarenhet av att arrangera fester, bröllop och andra högtidsdagar.

Vi har lokaler som passar för de flesta teman och stora sällskap. Vi har bland annat arrangerat exklusiva jaktmiddagar, Westernfester, traditionella sommarbröllop med vigsel här på gården, personalfester med storband på scenen samt 1700-talsfester med maskeradbal.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
5
Max biosittning
535
Max parkettsittning
535
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
535
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Vårt hotell erbjuder boende i sex olika hus runtom gården. Totalt har vi 39 rum/87 bäddar.

Hotellrummen är inredda i hög standard med stort fokus på inredning och detaljer. Ofta används vår miljö till magasin och TV program.

Sängarna från Millenotti är världsklass och golvet med kakel från Marrakech är magiskt.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
89
Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
39
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Siggesta Gård serveras alltid vällagad mat och hembakt bröd. Våra menyer sätts av vår kökschef Oskar Kettler tillsammans med våra övriga duktiga kockar. Vi är noga med att allt skall smaka bra, kännas fräscht och ge våra gäster en upplevelse utöver det förväntade. Inspirationen till maten hämtar vi från gårdsmat, från Sverige via Europa till USA. Vi prioriterar kvalitet och hälsa i våra råvaror och vi lagar mat från grunden. Vi jobbar gärna med klassiker men gör våra egna tolkningar.
Till jul dukar vi upp ett härligt julbord fyllt med både svenska klassiker, nyheter och gårdens specialiteter.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vill man hitta på något kul i samband med sitt möte/konferens/ fest har vi flera olika alternativ på aktiviteter.
Vår mest populära är matlagning eller vinprovning, men vi har också fotbollsgolf, äventyrsgolf, och en fartfylld skogshinderbana samt

Att tala med hästar

Ölprovning med Värmdö Bryggeri

Göra Choklad med Sofia Rydemalm

Bootcamp

Badtunna och Bastu

Träning och hälsa

Vi ligger ca en kilometer från havet och kan även ordna vattenaktiviteter så som kajakpaddling, ribbåt eller segling mm

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Siggesta Gård är exakt så långt bort som stillheten och lugnet måste vara, aldrig längre. 3,6 mil från Slussen för att vara petig. Vi ligger nära stig, väg och våg.
Med Bil:
Bilväg från Stockholm, Nacka och Värmdö, väg 222 från Slussen mot Värmdö, förbi Gustavsberg, rakt fram i första rondellen. Efter de reversibla körfälten slutat i en rondell ta vänster, väg 274 mot Vaxholm. Efter Hemmesta vänster i vägskälet, fortsatt mot Vaxholm. Fortsätt raka spåret, du hittar gården 3 km efter Värmdö Kyrka. Resan tar ca 40 min.
Bilväg från Vaxholm, via färja över Rindö och Oxdjupet till Värmdö. Efter färjeläget, vid Stenslätten, väg 274 mot Hemmesta/Gustavsberg ca 7 km. Gården ligger på vänster sida efter ett stort magasin. Färjornas tidtabeller hittar du här.

Med Buss:

Buss 437 eller 439 från Slussen. Vissa turer trafikeras bara från Kolvik, ta buss 474 mot Hemmesta och byt till 437 eller 439 i Kolvik. Bussen stannar på gårdsplan, hållplats "Siggesta". Vi rekommenderar att planera sin resa via SL, per telefon 08-600 10 00 eller via hemsidan www.sl.se. Resan tar ca 40 minuter, drygt 1 timme med buss 474 via Gustavsberg och Hemmesta.

Med Båt:

Siggestas gästhamn, Eke Båthamn i Bolviken, ligger på Sandöfjärden i Östersjön. Hit når du lättast via Kanholmsfjärden i Stockholms inre skärgård.

Längs med gästbryggan kan 3-4 normalstora fritidsbåtar ligga på vardera sida, den ena är vadderad och den andra är det inte, det finns heller inga bojar till gästbryggans båtar. Eluttag finns men man bör ta en titt på dem för att försäkra sig om att de är påslagna.

När ni lagt till vid bryggan hittar ni till oss genom vår vandringsled, sväng höger vid bommen så ser ni snart skyltarna mot gården. Promenaden tar ca 10 m


Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
37 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
48 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
64 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,52790
Latitud:
59,37260