Tipsa om anläggningenSheraton Stockholm Hotel

När det gäller möten i Stockholm erbjuder vi en av stans mest flexibla konferensvåningar och vi skräddarsyr evenemangen efter just era behov och önskemål. För att göra allt så smidigt som möjligt för er har vi samlat alla lokaler på en och samma våning, Mezzaninevåningen. Här hittar ni givetvis även den senaste teknologin. Vi anordnar alltifrån cocktailmingel för 600 personer till möten för 5-10 personer. För vissa fester organiserar vi underhållning, för andra är det en hög teknisk standard som efterfrågas.

Hitta hit

Konferens

Alla våra 15 konferensrum är väldigt flexibla och de passar såväl styrelsemöten och representation som till mässor och banketter. Merparten av konferensrummen har naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över det välkända Stadshuset och den vackra Riddarfjärden. Det är många saker som ska klaffa vid ett lyckat evenemang. Just därför har vi våra experter på plats; våra Starmeeting Concierge. De håller i alla trådar när ni är här på Sheraton Stockholm Hotel och ser till att allting flyter precis så som ni kommit överens om vid bokningstillfället. De fungerar som er nyckelkontakt på hotellet och deras uppgift - att erat event ska bli så lyckat som möjligt.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
13
Antal Grupprum
10
Max biosittning
380
Max parkettsittning
380
Max skolsittning
185
Max styrelsesittning
10
Max antal konferens
150
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
32
Antal dubbelrum
404
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
5
Antal sviter
29
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Välkommen till vår restaurang, Restaurang 360 som ligger på lobbyplan. Världens är full av smaker och dofter och på Sheraton 360° är vår målsättning att du ska kunna njuta av dem allihop. Genom att servera drinkar och njutbara rätter inspirerade av världens alla smaker hoppas vi att våra gäster kommer att känna sig hemma när de intar sin måltid hos oss. Vi samlar intryck från alla världsdelar och har som mål att genomforska hela planeten efter nya influenser.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Live Cooking - Vår köksmästare Marcus Rotard och hans internationella köksteam gillar att visa upp sig.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, Gym, Fitness, Massage, Live Cooking, Millenniumguide, In-Room Spa

Miljö och säkerhet

Sheraton Stockholm Hotel erbjuder miljövänliga möten i lokaler certifierade av Svanen. Genom hela din vistelse hos oss kommer du att upptäcka exempel på våra insatser för en bättre miljö. Sheraton Stockholm Hotel är Svanenmärkt, vilket innebär att vi möter Svanens höga krav på vatten-och energiförbrukning, användning av kemikalier, sortering av avfall samt ständig utveckling av företagets miljöarbete. Våra nya effektiva hissar från Otis använder 50% mindre energi än vanliga hissar. Vi serverar FRESH ® vatten av hög kvalitet i vår restaurang, bar och I konferensrummen. Inga transporter behövs, eftersom vattnet tappas på hotellet. Vi erbjuder hållbara mötespaket med ekologiska kaffepauser och lokalt producerad mat. Så långt det är möjligt väljer vi papperslösa säljverktyg.

Kommunikationer

Sheraton Stockholm Hotel ligger precis vid Riddarfjärdens glittrande vatten med utsikt över både Gamla Stan och vårt vackra Stadshus. Tegelbacken, där vi är belägna, var förr i tiden en lämplig kajplats för skutor som kom in ifrån Mälaren. Idag är det hamnplats för ångbåtar och sightseeingturer som trafikerar bl.a. Drottningholms slott. Ni har shoppingstråken precis runt hörnet, Gamla Stan rakt över Vasabron och olika båturer inom promenadavstånd. Stockholm Waterfront Congress Center, Centralstationen, Cityterminalen och Arlanda Express ligger bara ett stenkast ifrån hotellet. Varmt välkomna till ett hotell som verkligen ligger mitt i Stockholm! Det snabbaste sättet att ta sig mellan Stockholm och Arlanda flygplats är att åka snabbtåget Arlanda Express. Resan tar endast 20 minuter och tåget går cirka 4-6 gånger per timme från tidig morgon till midnatt. Arlanda Express tar dig mellan flygplatsens alla terminaler och Stockholms Centralstation.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralenstationen
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Tegelbacken
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
T-Centralen
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0589
Latitud:
59,3281

Hitta hit