Tipsa om anläggningenSkeviks Gård

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Med hav och natur inpå knuten är Skeviks Gård en inspirerande plats för konferenser, utbildningar, föreläsningar och affärsmöten. Vår vackra skärgårdsmiljö ger arbetsro, och de röda husen med vita knutar kombinerar gammal svensk tradition med modern teknik.

Skeviks Gård passar både mindre och större grupper. Även små sällskap har möjlighet att konferera i avskildhet, ofta till och med i ett eget hus.

När arbetsdagen är slut slår ni er ner i lugn och ro för att avnjuta en vällagad middag i matsalen med strålande utsikt över Skeviken. Kanske väljer ni att avrunda kvällen på bryggan, i vårt nybyggda bastuhus eller i vinterträdgården nere vid strandkanten innan det är dags att gå till sängs.

Vi erbjuder lokaler för olika typer av möten, gruppstorlek och specifika behov och önskemål. Gemensamt för alla lokaler är att de är funktionella, ljusa och modernt utrustade.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
20
Max biosittning
90
Max parkettsittning
80
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
43
Antal dubbelrum
23
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • 2st Bastu och Relaxrum med utsikt över havet. Boulbana med havsutsikt Motionsspår Kajaker Vandring till Skeviks grotta Fiske utflykter Ribb och vatten aktiviteter Chigong
 • Hälsoföreläsningar

Vi och vår miljö på Skeviks Gård. Råvaror dryck och tvätt transporteras. Porslin, glas, grytor och karotter diskas. Logirum, konferenslokaler, matsalar och salonger städas. Vår bransch är resurskrävande i form av energi, transporter, avfall, inköp, vatten och livsmedel. Ansvaret är vårt att se till att bedriva verksamheten med så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Vi arbetar aktivt med miljön både i de dagliga små frågorna och de stora och mer långsiktiga besluten. De åtgärder som genom åren tagits har resulterat i en utarbetad och väl förankrad policy och ett målinriktat miljöprogram.


Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralstationen
Avstånd:
24 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
31 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
63,3 km
Närmaste hållplats buss:
SKeviksgård
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Slussen
Avstånd:
20,9 km
Närmaster flygbuss:
Centralstation
Avstånd:
23,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,38030
Latitud:
59,34800