Tipsa om anläggningenSankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park Resort är en modern Country Club belägen med hänförande utsikt över Göteborgs skyline.

Njut i vårt prisbelönta spa och upplev vår unika Sparitual. Bo och konferera på vårt designhotell och ät god mat i någon av våra restauranger. Hos oss finner du en 18-håls golfbana på pitchavstånd från hotellet, en sportclub med stort utbud av gruppträningspass och gym. Personlighet och passion genomsyrar hela vår anläggning. Det kommer du snart att märka!

Välkommen till oss på Sankt Jörgen Park Resort, anläggningen som bara måste upplevas!

Hitta hit

På Sankt Jörgen Park Resort ges Ni unika möjligheter till ett lyckat möte. Utifrån syfte och mål med ert möte hjälper vi er skapa ultimata förutsättningar för att Ni ska nå ända fram. Ni erbjuds rådgivning vid bokning gällande upplägg och innehåll samt praktiska detaljer. Vår målsättning med ert möte hos oss är att beröra era sinnen och lämna avtryck som varar!

Varmt välkomna!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
6
Max biosittning
120
Max parkettsittning
130
Max skolsittning
64
Max styrelsesittning
36
Max antal konferens
170
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
82
Antal dubbelrum
82
Handikappanp.enkelrum
4
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
4
Antal kombirum
4
Handikappanp.sviter
1
Handikappanp.kombirum
0

Är det något som är vikitgt när man är på konferens så är en del just maten.
God mat och dryck är ett av livets största källor till välbefinnande och glädje! Ät en god middag som du kommer att minnas i någon av våra restauranger.

På Sankt Jörgen Park Resort kan vi erbjuda tre olika typer av restauranger.
Garden Café våran huvdrestaurang som ligger med en hänförande utsikt över Göteborg. Här serverar vi frukost, lunch och middag.

JOS BAR är vår sparestaurang där vi serverar Raw-food och andra goda sallader. Här kan du sitta i din badrock och äta eller fika.

Green House är vår retaurang på vår golfklubb. En restaurang där vi serverar allt från dagens lunch, konferenslunch till bröllop och fest middagar.

Smaklig Spis!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Hitta rätt!

Longitud:
11,94470
Latitud:
57,74250