Tipsa om anläggningen



Hotel Rusthållargården

Välkommen till Hotel Rusthållargården. Vårt romantiska och anrika hotell ligger ligger avskild och mycket vackert vid foten av Kullabergs naturreservat med en underbar utsikt över Arild och Skälderviken, 30 minutter från Helsingborg och Ängelholms Flygplats. Vår guest relation manager hälsar er välkomna vid ankomst och står till förfogande under hela vistelsen. I våra 9 nyrenoverade konferenslokaler samsas traditionell komfort och blommig tapet med ny teknik som Bose surround ljudsystem, full hdTV, DVD, nya projektorer, Wii och självklart trådlöst internet. Köket under ledning av köksmästare Claes Ljustander har belönats med höga poäng i White Guide och fem stjärnor av fem möjliga i Dagens Industri. Vår nya matsal och takterrass bjuder på en fantastisk utsikt över Arild och Skälderviken. I vår SPA-avdelning kopplar ni av och njuter av underbara behandlingar i våra ljusa stora behandlingsrum. I vårt badhus bastar ni, badar i poolen eller i vår stora 8-personers jacuzzi.

Hitta hit

Konferens

Rusthållargården är en mycket populär konferensanläggning. I våra 9 nyrenoverade konferenslokaler samsas traditionell komfort och blommig tapet med ny teknik som Bose surround ljudsystem, full hdTV, DVD, nya projektorer, Wii och självklart trådlöst internet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
2
Max biosittning
110
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
54
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
14
Antal dubbelrum
48
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

På Rusthållargården äter ni i en av Skånes bästa restauranger. Köket under ledning av köksmästare Claes Ljustander har belönats med höga poäng i White Guide och fem stjärnor av fem möjliga i Dagens Industri. Restaurangen är nybyggd och mycket vacker. En trappa upp sitter Ni på vår nya takterrass med en fantastisk utsikt över Skälderviken, Bjärehalvön och Kullaberg.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Det är som gjort för att krydda vistelsen hos oss med naturnära aktiviteter. Prova till exempel en sälsafari omkring naturreservatet Hallands Väderö i vår snabbgående speedboat, en guidad tur i de många grottor som finns på Kullaberg eller en spännande rundtur på Krapperup Slott. Möjligheterna för unika upplevelser som ni minns länge är många.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Sälsafari eller tumlaresafari i RIB-båt, grottvandringar på Kullaberg, rapelling och klättring, cykling, vandring, Geocatching, Outdoor Gastro middag vid hav eller i skogen mm.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Ängelholm
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholm
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Köpenhamn
Avstånd:
120 km
Närmaste hållplats buss:
Arild
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,3431
Latitud:
56,1646