Tipsa om anläggningenRosersbergs Slottshotell

Välkomna till anrika Rosersbergs Slottshotell, som enda hotell- och konferensanläggning i Sverige att bedriva verksamhet på ett KUNGLIGT Slott. Här sätter vi krononan på konferensen och erbjuder er funktionella möten, insprierande mat, bästa service och en härlig historisk atmosfär.

Hitta hit

Konferens

På Rosersbergs Slottshotell är fokus viktigt. Lugn och ro, vackra miljöer och en upplevelse, både vad gäller servicen vi ger och maten som serveras. Välkommen att mötas på riktigt. Här kan stora och små grupper träffas, med samlingsplatser för upp till 100 personer och mindre grupprum hittar vi er plats. Naturligtvis hjälper vi er att skräddarsy konferensen, att hitta något trevligt och extra för just er. Avkopplande eller uppiggande. Välkommen till Rosersbergs Slottshotell!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
7
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
100
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
63
Antal dubbelrum
29
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

På Rosersbergs Slottshotell är det tydligt att smakupplevelsen är minst lika viktig och central som festen eller konferensen. Smaklig måltid! Det fina franska köket togs i början av 1800- talet till Rosersberg av KarlXIV Johan Bernadotte hans drottning Desideria. Rosersberg var ett lust och sommarslott där stort fokus låg på maten. Råvaror som inte gick att få tag på i Sverige sändes till slottet från Frankrike och kockar från de bästa krogarna i Paris skickades upp till kungen och drottningen. Det finns många historier och recept från den tiden, ingen red hungrig från en tillställning på Rosersberg… Vi vill också laga franskt!! Det är där vi känner att våra rötter här på Rosersberg finns. Våra influenser och idéer hämtar vi från både slottets kungliga historia men också från det mer moderna franska köket. Vi inspireras av också från det gamla bondköket, med grovt bröd, ost, smör, cassoulet, tarte flambé och Coc Au Vin. Kombinera din konferens med ett klassiskt JULBORD hos oss!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Guidad visning på Rosersbergs slott Den mest unika aktiviteten är förstås en guidad visning av Rosersbergs slott. Denna görs av hovets auktoriserade guider och är kittlande historisk. Det finns ingen elektricitet i slottet så höst, vinter och tidig vår är det kallt och ytterkläder rekommenderas. Brandman för en dag Denna aktivitet anordnas i samarbete med Räddningsskolan. Bli upphämtad i brandbil och klä dig som en brandman, möt brandens hetta och lär dig släcka bränder, ta med dig ett minne för livet hem. Vi anordnar även provningar efter önskemål.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, gym, boule, bar, biljard, provningar

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till Rosersberg, 25 minuter från Stockholm city, ca 10 minuter från Stockholm Arlanda flygplats med bil. Vi har samarbetsavtal både med taxi- och bussbolag. Från Stockholms Centralstation avgår pendeln (mot Märsta) kontinuerligt, 40 minuters resa. Från Rosersbergs station tar det 4 minuter med taxi. Alternativt 30 minuters promenad. Med bil från Stockholm city: E4:an norrut mot Stockholm Arlanda flygplats, till Upplands-Väsby. Följ skyltning mot Rosersberg, kör 9,4 km på Stockholmsvägen som går över till Norrsundavägen. Ta av avfarten till Rosersbergs slott, Slottsvägen (kör alltså förbi den avfarten som leder in till Rosersbergs Industriområde) och fortsätt denna väg ca 6 km tills ni kommer fram till slottet på vänster sida. Vår entré är uppe på borggården, Slottsvägen 203 i högra flygeln.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Rosersberg
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
10 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,8448
Latitud:
59,574

Hitta hit