Tipsa om anläggningenRica Talk Hotel

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Konferens

Takvåningen Top:Talk erbjuder en lyxig miljö och milsvid utsikt med möjlighet till mottagning på terrassen. Small:Talk på plan 3 är vår mötesvåning med konferenslounge och sex mötesrum för grupper upp till 300 personer. Big:Talk på entréplan är en flexibel mötesvåning för större möten och evenemang för upp till 1 000 personer. Genom samarbetet med Stockholmsmässan kan hotellet erbjuda möten och arrangemang utöver det vanliga. Rica Talk Hotel passar utmärkt för kick-offer, workshops och produktlanseringar.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
0
Max biosittning
300
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
120
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
248
Antal dubbelrum
248
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
16
Antal sviter
4
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
-3
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Restaurang Meet på plan 2 serverar frukost, lunch med lyxigt stor salladsbuffé och middag. Kvällstid kan du välja bland läckra rätter från á la carte menyn. Köket är känt för sin vackra och välsmakande mat lagad med kärlek. Servicepersonalen är proffsiga och diskreta i sitt arbete för att ge dig mesta möjliga avkoppling över en god måltid. Bredvid receptionen finns Mingle bar, där du kan koppla av med en fika, ett glas vin, en kall öl eller drink med tilltugg. Här finns också en meny med mer klassiska rätter. Det finns ett stort utbud av drinkar med eller utan alkohol som blandas med finess och glädje av de skickliga barmästarna.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu och gym.

Miljö och säkerhet

Våra svenska Rica hotels är idag miljömärkta med Svanen. Att vara Svanenmärkt innebär att en oberoende tredjepart (i Sverige Miljömärkning Sverige AB) minst en gång per år går in och granskar att vi minst uppfyller de krav (fasta kriterier och gränsvärden) som vi genom Svanenmärkningen förbundit oss till. Svanen är ett sigill som gör att våra kunder och gäster kan lita på att de valt ett hotell som lever upp till några av marknadens tuffaste miljökrav.

Kommunikationer

Närheten till stan är en stor fördel; det tar endast nio minuter från T-Centralen med pendeltåget, hållplats 100 meter från hotellet och det finns gott om parkeringsplatser i det kameraövervakade garaget under hotellet.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Älvsjö
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg utrikes:
Bromma
Avstånd:
15 km
Närmaste hållplats buss:
Älvsjö
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,016
Latitud:
59,2791

Hitta hit