Tipsa om anläggningenRica Hotel Malmö

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Konferens

Oavsett om du söker en tillfällig adress för styrelsemöte, konferens eller säljmöte för upp till 70 personer så hittar du funktionella lokaler på Rica Hotel Malmö. Här finns fem ljusa och luftiga mötesrum utrustade med modern teknik. Från hotellet har du gångavstånd till hela Malmös restaurang- och nöjesliv, samt till Malmö C och Köpenhamnstågen

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
0
Max biosittning
70
Max parkettsittning
70
Max skolsittning
48
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
75
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
82
Antal dubbelrum
65
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Den stora frukostbuffén, som ingår i priset och serveras i hotellets ljusa matsal, är utvecklad tillsammans med Svenska Kocklandslaget och ger dig stor valfrihet att komponera din egen frukostmeny, oavsett du prioriterar hälsa eller vardagslyx. I matsalen serveras även luncher och middagar för våra grupper och konferenser.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu, träningscyklar, relaxavdelning, dart. Kostnadsfri uthyrning av cyklar på hotellet (4 st).

Miljö och säkerhet

Våra svenska hotell är idag miljömärkta med Svanen. Att vara Svanenmärkt innebär att en oberoende tredjepart (i Sverige Miljömärkning Sverige AB) minst en gång per år går in och granskar att vi minst uppfyller de krav (fasta kriterier och gränsvärden) som vi genom Svanenmärkningen förbundit oss till. Svanen är ett sigill som gör att våra kunder och gäster kan lita på att de valt ett hotell som lever upp till några av marknadens tuffaste miljökrav.

Kommunikationer

Rica Hotel Malmö är beläget endast ca 5 minuters promenadväg från Centralstationen och Köpenhamnstågen.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralstationen
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup
Avstånd:
30 km
Närmaste hållplats buss:
Centralstationen
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
0,4 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,9982
Latitud:
55,6059

Hitta hit