Tipsa om anläggningenRenaissance Malmö Hotel

Renaissance Malmö Hotel som öppnades den 18de januari 2010 ligger bara 5 minuters promenad från Malmö centralstation, och ligger på det charmiga Lilla torg i hjärtat av staden.

De 128 luftkonditionerade rummen har trägolv och är stilfullt inredda i varma färger. Samtliga rum erbjuder lyxiga sängar, te, kaffe, safe, rymliga skrivbord samt strykjärn och strykbräda. Vissa rum har även en Nespresso maskin och MP3-dockningsstation. Hotellets gäster kan slappna av och bläddra mellan satellitkanalerna på en 37-tums plattskärms-TV eller avsluta en del arbete vid rummets skrivbord.
Detta stilfulla hotell ståtar 3 kvalitetsrestauranger och 1 bar.

Renaissance Malmö Hotels centrala läge erbjuder en idealisk bas för att utforska mångfalden i Malmö. Shopping, restauranger och kulturella sevärdheter finns precis utanför dörren.

Hitta hit

Vårt förstklassiga hotell med personlig service erbjuder tre fantastiska konferensrum med toppmodern inredning och utrustning som passar de som letar efter något alldeles extra. Samtliga konferensrum har dagsljus och gratis WiFi, det största konferensrummet kan ta emot upp till 45 deltagare i biosittning med sina 50 kvm.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
0
Max biosittning
45
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
24
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
128
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
6
Antal sviter
1
Antal kombirum
24
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Rosen Bar & Dining är hotellets egen restaurang och drivs av hotellet. Här erbjuds du vällagad skandinavisk mat med internationell inriktning gjord på färska, fräscha råvaror med hög kvalitet i en modern och avslappnande miljö. I vårt öppna kök kan du se på när våra kockarna lagar maten.

I vår cocktailbar kan du avnjuta en utav våra populära cocktails eller varför inte ett glas champagne och sjunka ner i en utav våra underbart sköna och bekväma fåtöljer eller soffor.

På lördagar serverar vi Afternoon Tea på Renaissance vis och erbjuder hela paketet med scones, snittar och cupcakes om man vill ha det, och på söndagar välkomnar vi er gärna att njuta av vår utsökta brunch.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Gym för hotellgäster

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Renaissance Malmö Hotel är beläget ligger bara 5 minuters promenad från Malmö centralstation på det charmiga Lilla torg i hjärtat av staden. Kommer du från Köpenhamns flygplats är du på hotellet inom 25 minuter med tåg.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö Centralstation
Avstånd:
0,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturups flygplats
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg utrikes:
Katrups flygplats
Avstånd:
34 km
Närmaste hållplats buss:
Malmö Centralstation
Avstånd:
0,5 km
Närmaster flygbuss:
Malmö Centralstation
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,99740
Latitud:
55,60524