Tipsa om anläggningenRågårdsviks Pensionat

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Konferens

Vi har tre fullt utrustade konferensrum, där det största har plats för 40 personer i biosittning med bord. Konferensrum Nord (45 personer) Öst (20 personer) Byalagsrummet (15 personer)

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
2
Max biosittning
45
Max parkettsittning
30
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
6
Antal dubbelrum
18
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Hos oss på Rågårdsvik är det klassiska svenska köket, närodlade och säsongsanpassade råvaror en förutsättning för våra kockar. Vår stora matsal ligger med utsikt över Ellösfjorden. Efter maten rekommenderar vi en promenad i den vackra omgivningen eller varför inte koppla av i den stora trädgården.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Bastu - Bubbelpool - Boule - Krocket - Tennis - PayAndPlayGolf(1km) - 18hålsGolf(4km)

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uddevalla
Avstånd:
45 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan
Avstånd:
75 km
Närmaste flyg utrikes:
Göteborg
Avstånd:
130 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,4566
Latitud:
58,206

Hitta hit