Tipsa om anläggningenRadisson Blu Royal Park Hotel

Radisson Blu Royal Park Hotel är en mötesplats med internationell atmosfär. Här finns alla faciliteter, både för den stora kongressen och det lilla personliga mötet. Erfaren och engagerad personal hjälper er att ordna ett perfekt möte. Hotellet har ett vackert läge mitt i Hagaparken, alldeles intill Brunnsviken. Här kan hotellgäster och mötesdeltagare njuta, både i den luftiga och inspirerande inomhusmiljön och i de lummiga historiska omgivningarna. Hotellet ligger bara fem kilometer från Stockholms city och 25 minuters resa från Arlanda Flygplats.

Hitta hit

Konferens

Royal Park Hotel har 30 möteslokaler med plats för 2-500 personer. Alla lokaler har dagsljus och all teknik som behövs för att din presentation eller ditt möte ska bli så bra som möjligt. Vissa lokaler har även säkerhetsdörrar. K-märkta Haga Magasinet ligger 50 m från hotellets huvudbyggnad och är vår i särklass största och mest flexibla lokal - en spännande byggnad uppförd 1922 för försvarsmaktens räkning. Haga Magasinets har kapacitet för upp till 500 gäster.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
20
Antal Grupprum
0
Max biosittning
500
Max parkettsittning
500
Max skolsittning
400
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
350
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
87
Antal dubbelrum
99
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

I vår restaurang serverar vår köksmästare en blandning av modern och klassisk mat. Kombinerat med restaurangpersonalens personliga omtanke och service kan vi lova dig en äkta matupplevelse. All mat är lagad i eget kök och på färska råvaror. När vädret tillåter finns även möjlighet att tända grillen ute på terrassen och avnjuta middagen under bar himmel.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Sturebadet Haga erbjuder dig som gäst både avkoppling och träningsmöjligheter. Efter en lång arbetsdag känner vissa av oss att det är skönt att bara koppla av en stund, andra behöver röra på sig. En del vill ha ett annorlunda avbrott under konferensdagen. På Sturebadet Haga väljer du själv aktivitet: träna, simma, bada bastu, eller styrke- och konditionsträna i gymet. Våra gruppträningspass erbjuder t ex spinning, core, pump etc. Utomhus arrangeras exempelvis kajakpaddling, mountainbiketurer, och långa promenader. När kroppen fått sitt är det dags att ge själen ro. Sturebadet Haga erbjuder bland annat massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, och europeisk badtradition. Varför inte stanna en dag extra efter konferensen och unna dig själv en minisemester?

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

SPA, övriga aktiviteter efter förfrågan

Miljö och säkerhet

Radisson Blu Royal Park Hotel är sedan december 2008 ett Svanenmärkt hotell. Att vara ett Svanenmärkt hotell med konferens innebär att hotellet ska ta ett helhetsgrepp gällande sitt miljöarbete och klara Svanens höga krav. Hotellet ska, med hjälp av Svanen, arbeta mot det hållbara samhället. Radisson Blu Royal Park Hotel arbetar även med Responsible Business, ansvarsfullt företagande, där vi bland annat följer Rezidor Hotel Groups riktlinjer. Programmet påbörjades 2001 och innehåller tre huvudområden: •Gästers och anställdas hälsa och säkerhet •Respekt för sociala och etiska frågor både på hotellet och i samhället •Minskning av vår negativa inverkan på miljön Läs mer om Rezidor Hotel Groups riktlinjer samt de fem områden som vi lägger stor vikt vid på www.responsiblebusiness.rezidor.com.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Solna Station
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Frösundavik
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Solna Centrum
Avstånd:
4 km
Närmaster flygbuss:
Frösundavik
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0295
Latitud:
59,3696

Hitta hit