Tipsa om anläggningenRadisson Blu Royal Park Hotel

Radisson Blu Royal Park Hotel är en mötesplats med internationell atmosfär. Här finns alla faciliteter, både för den stora kongressen och det lilla personliga mötet. Hotellet har 30 mötesrum med plats för 2-500 personer.
Royal Park Hotel har ett vackert läge mitt i Hagaparken, alldeles intill Brunnsviken.
Hotellet har 193 rum och totalt 310 bäddar

Hitta hit

Royal Park Hotel har 30 möteslokaler med plats för 2-500 personer. Alla lokaler har dagsljus och all teknik som behövs för att din presentation eller ditt möte ska bli så bra som möjligt. Vissa lokaler har även säkerhetsdörrar. K-märkta Haga Magasinet ligger 50 m från hotellets huvudbyggnad och är vår i särklass största och mest flexibla lokal - en spännande byggnad uppförd 1922 för försvarsmaktens räkning. Haga Magasinets har kapacitet för upp till 500 gäster.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
17
Antal Grupprum
16
Max biosittning
500
Max parkettsittning
500
Max skolsittning
500
Max styrelsesittning
28
Max antal konferens
500
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Hotellet har 193 rum och 310 bäddar.
Alla hotellrum är stora och luftiga, vissa har egen terrass och utsikt över Brunnsviken. I rummen finns sköna Dux sängar, Tv, minibar och trådlöst internet.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
310
Antal enkelrum
87
Antal dubbelrum
193
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
1

I hotellets restaurang serverar vår köksmästare en blandning av modern och klassisk mat. Vi har öppet både till lunch & middag. När vädret tillåter tänder vi grillen ute på terrassen så att ni kan avnjuta middagen under bar himmel.
I våra fina lokaler har man en strålande utsikt över den vackra Brunnsviken. Här finns plats för upp till 400 personer. Vi tar hand om allt från den lilla privata tillställningen till den stora galafesten, middagen eller bröllopet.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
400

Sturebadet Haga erbjuder dig som gäst både avkoppling och träningsmöjligheter. Efter en lång arbetsdag känner vissa av oss att det är skönt att bara koppla av en stund, andra behöver röra på sig. En del vill ha ett annorlunda avbrott under konferensdagen. På Sturebadet Haga väljer du själv aktivitet: träna, simma, bada bastu, eller styrke- och konditionsträna i gymet. Våra gruppträningspass erbjuder t ex spinning, core, pump etc. Utomhus arrangeras exempelvis kajakpaddling, mountainbiketurer, och långa promenader. När kroppen fått sitt är det dags att ge själen ro. Sturebadet Haga erbjuder bland annat massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling, och europeisk badtradition. Varför inte stanna en dag extra efter konferensen och unna dig själv en minisemester?

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • SPA
  • övriga aktiviteter efter förfrågan

Radisson Blu Royal Park Hotel är sedan december 2008 ett Svanenmärkt hotell. Att vara ett Svanenmärkt hotell med konferens innebär att hotellet ska ta ett helhetsgrepp gällande sitt miljöarbete och klara Svanens höga krav. Hotellet ska, med hjälp av Svanen, arbeta mot det hållbara samhället. Radisson Blu Royal Park Hotel arbetar även med Responsible Business, ansvarsfullt företagande, där vi bland annat följer Rezidor Hotel Groups riktlinjer. Programmet påbörjades 2001 och innehåller tre huvudområden: •Gästers och anställdas hälsa och säkerhet •Respekt för sociala och etiska frågor både på hotellet och i samhället •Minskning av vår negativa inverkan på miljön Läs mer om Rezidor Hotel Groups riktlinjer samt de fem områden som vi lägger stor vikt vid på www.responsiblebusiness.rezidor.com.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Solna Station
Avstånd:
2,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Frösundavik
Avstånd:
0,05 km
Närmaster tunnelbana:
Solna Centrum
Avstånd:
4 km
Närmaster flygbuss:
Frösundavik
Avstånd:
0,6 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0295
Latitud:
59,3696