Tipsa om anläggningenRadisson Blu Hotel, Uppsala

Välkommen till nya Radisson Blu Hotel - Vi uppgraderar Uppsala! Förstklassigt nybyggt hotell med bästa läge vid Uppsala Resecentrum, ett blomstrande nytt, modernt område med utmärkta kommunikationer endast 18 min från Stockholm - Arlanda Airport och 40 min till Stockholm. Inom gångavstånd finns Uppsala Konsert & Kongress, sevärdheter, shopping, kultur och nöjen. När du kommer in i det bågformade hotellet möts du av en välkomnande lounge, lobby och bar integrerat. Konferensvåningen erbjuder 7 moderna, effektiva mötesrum med naturligt dagsljus och break out lounges med utsikt ner över reception, bar och restaurang. Den största lokalen tar upp till 40 pers i biosittning. Våra break out lounges passar även utmärkt för olika typer av events, utställningar, mingel och fest. 185 härliga rum och sviter, några med tillhörande terrass och en fantastiskt utsikt över Uppsala. Fritt trådlöst internet. Gym och relax med bastu.

Hitta hit

Konferens

Konferensvåningen på plan 1 erbjuder 7 moderna, effektiva mötesrum med naturligt dagsljus och tillhörande break out lounges som passa utmärkt för olika events. Den största lokalen tar upp till 40 pers i biosittning. Här finns också en bemannad konferensreception där vår dedikerade personal ser till att ert möte flyter smidigt. Våra break out lounges passar även utmärkt för olika typer av events, utställningar, mingel och fest. Storlek ca 45 kvm + 90 kvm. Konferenslobbyn har en öppen planlösning med utsikt över reception, bar och restaurang som skapar en avslappnad atmosfär idealisk för sociala sammankomster.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
0
Max biosittning
40
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
26
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
145
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
170
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
9
Antal sviter
6
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Life is a Picnic! Välkommen till Picnic, vår Radisson Blu Uppsala restaurang, skapar en unik mötesplats för naturligt umgänge längs med den fantastiska glasfasaden. Här kan både Uppsalabor och hotellgäster uppleva kulinariska utflykter i vildvuxen elegans som suddar ut gränsen mellan ute och inne! Hotellets bar och restaurang ligger på entréplan och här kan gästerna samlas i en skön, avslappnad miljö och njuta av uppfriskande drinkar, lättare snacks till kulinariska måltider och samtidigt se Uppsalas sprudlande liv utanför fönstret. Under sommarperioden finns även en uteservering på torget utanför. Ert bord är den dukade filten! Välj ut era favoriter till picknicken som serveras allteftersom de blir färdiga, mitt på bordet. Ni kan också äta något lättare från barmenyn, ta en kaffe medan du jobbar eller en drink i baren. Njut av maten, skratten och sällskapet. Så här ska livet vara - som en picknick.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Relaxavdelning med herr- och dambastu samt gym på översta våningen med utsikt över Uppsala och tillhörande terrass.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Relaxavdelning, Bastu, Gym

Miljö och säkerhet

Hotellet är byggt enligt Green buildings och arbetar aktivt med Ansvarsfullt Företagande (Responsible Business) och aktiviteter för att kompensera koldioxidutsläppen samt sociala engagemang i det lokala samhället.

Kommunikationer

Radisson Blu Hotell är centralt beläget hotell i Uppsala och ligger intill Uppsala Resecentrum som är stads- och regiontrafikens knutpunkt med goda kommunikationer till både Arlanda (18 min) och Stockholm (40 min). I kvarteret bredvid hotellet finns Godsmagasinet med butiker och verksamheter som sjuder av skaparlust, hantverksskicklighet, matglädje och gungande rytmer på Katalin and all that jazz. Inom några minuters promenad når du Uppsala city med kultur, sevärdheter, shopping och ett rikt utbud av restauranger och nöjen. Park Inn by Radisson Uppsala hotell och Uppsala Konsert & Kongress ligger bara några hundra meter ifrån hotellet. Taxi kan enkelt stanna direkt utanför hotellentrén och har uppställningsplats väster om spåren vid rondellen utanför entrén till det nya stationshuset. Parkeringsplatser finns i intilliggande garage och kommunal utomhusparkering bakom hotellet

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uppsala
Avstånd:
0,1 km
Närmaste flyg inrikes:
Stockholm Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg utrikes:
Stockholm Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Uppsala Resecentrum
Avstånd:
0,3 km
Närmaster flygbuss:
Uppsala Resecentrum
Avstånd:
0,3 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,6441
Latitud:
59,8585

Hitta hit