Tipsa om anläggningenQuality Hotel Vänersborg

Quality Hotel Vänersborg - den naturliga och perfekta mötesplatsen! centralt beläget i Trestad. Vi erbjuder våra gäster fräscha och bra konferenslokaler, god mat, omtanke och en personlig service . Ny konferensavdelning klar hösten 2011. Hotellet har friskvårdsanläggning med 24 timmar öppet gym, frisör, spa med floating, massage och hudvårdsbehandlingar. Trevliga promenadvägar längs kanalen. Fri stor parkering. Välkommen!

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
12,32110
Latitud:
58,35740