Tipsa om anläggningenQuality Hotel Vänersborg

Quality Hotel Vänersborg - den naturliga och perfekta mötesplatsen! centralt beläget i Trestad. Vi erbjuder våra gäster fräscha och bra konferenslokaler, god mat, omtanke och en personlig service . Ny konferensavdelning klar hösten 2011. Hotellet har friskvårdsanläggning med 24 timmar öppet gym, frisör, spa med floating, massage och hudvårdsbehandlingar. Trevliga promenadvägar längs kanalen. Fri stor parkering. Välkommen!

Hitta hit

Konferens

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
3
Max biosittning
0
Max parkettsittning
300
Max skolsittning
220
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
300
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
84
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
6
Antal sviter
6
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Teambildning ex 24 karat, lerduveskytte, relax, stylist, föreläsare och friskvårdsanläggning.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Relax med bastu, inomhuspool, bubbelpool. Spa med floating tankar. Friskvårdsanläggning.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Vänersborg
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan/Vänersbo
Avstånd:
10 km
Närmaste hållplats buss:
Vänersborg
Avstånd:
3 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,3211
Latitud:
58,3574

Hitta hit