Tipsa om anläggningenQuality Hotel Konserthuset

På Quality Hotel Konserthuset satsar vi hårt för att våra konferensgäster ska lämna vårt hotell med en känsla av tillfredsställdhet och en längtan efter att få komma tillbaka. Vikten ligger inte nödvändigtvis på lokalens utformning eller stolarnas design. Förutom att syftet och mötets innehåll på bästa sätt ska nå fram till deltagarna så anser vi även att en stor del ligger i helhetsupplevelsen där både service och förtäring spelar en stor roll. Vi har ambitionen att skilja oss från andra och överträffa era förväntningar genom personlig omtanke, service och värdskap. Vi vill att maten vi serverar våra gäster ska vara en njutning, inte bara för smakens skull utan även för ögat och kroppen i övrigt. Quality Hotels – Bäst på Möten.

Hitta hit

Konferens

Vårt Hotell är Ditt hem Vi på Quality Hotel Konserthuset är Malmös trevligaste och vänligaste hotell som tar hand om våra gäster och ser till att de trivs och kommer tillbaka. Och kanske är det därför vi har så många stamgäster som besöker oss om och om igen. Alla lokaler har dagsljus och stora fönster. Utanför lokalerna finns trevliga utrymmen för en bensträckare eller en kopp kaffe med gott fikabröd. Här finns dessutom frukt och källvatten, kaffe, mjukglass och popcorn som vi bjuder på under konferensdagen för att hålla ert humör på topp. Vårt kök erbjuder förutom à la carte meny ett stort antal buffé- och vickningsförslag. Kombinera gärna Er konferens med aktivitet. QUALITY CONFERENCE - GLÄDJE HELT ENKELT!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
4
Max biosittning
150
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
120
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
250
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
62
Antal dubbelrum
79
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
4
Antal kombirum
7
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Restaurangen, Bromans Grill & Bar, är belägen på andra våningen med utsikt över Amiralsgatan. Bromans Grill & Bar totalrenoverades hösten 2008 och är en dold oas i centrala Malmö. Här kan avnjutas mindre och större rätter, där det mesta är grillat. Menyn är säsongsbetonad och ändras med jämna mellanrum. Välkomna att avnjuta en trevlig middag i en härlig och avslappnad miljö.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup
Avstånd:
28 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Malmö
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Triangeln
Avstånd:
1 km
Närmaster flygbuss:
Konserthuset
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,0074
Latitud:
55,5991

Hitta hit