Tipsa om anläggningenQuality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Välkommen till oslagbara Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen! Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen erbjuder en inspirerande, kreativ och avkopplande miljö för din konferens eller ditt event. I hjärtat av Göteborg, i de gamla varvsbyggnaderna längs med älvkanten, ryms vår anläggning som präglas av nyskapande arkitektur, spännande konst och skandinavisk design.

Hitta hit

Konferens

Vi erbjuder konferenslokaler i en mängd olika storlekar från det lilla eleganta styrelserummet med havsutsikt till den stora Teatern med plats för 200 personer. Ljusa och välutrustade lokaler och grupprum - mat och dryck, personlig service och ett varierat utbud av aktiviteter inbjuder till inpiration och arbetsglädje. För stora spektakulära festligheter, mässor, kongresser eller andra evenemang som kräver rymd rekommenderar vi vår stora eventhall Eriksbergshallen.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
6
Max biosittning
1000
Max parkettsittning
1000
Max skolsittning
500
Max styrelsesittning
80
Max antal konferens
1500
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
257
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
3
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Båtturer, mat- och dryckesprovningar, bastu, bubbelpool utomhus.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Mat & dryckesprovningar, båtturer, bastu och utomhus bubbelpool på taket

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
30 km
Närmaste hållplats buss:
Eriksbergstorget
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Nils Ericsonstermina
Avstånd:
5 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,9139
Latitud:
57,7011

Hitta hit