Tipsa om anläggningenPulsen Konferens

Pulsen Konferens i Borås skapar möten med mersmak.

I över tolv år har Pulsen Konferens i Borås, tillsammans med Restaurang Astern, skapat möten för privatpersoner, organisationer och företag. Här erbjuds konferenspaket, dagens lunch och festlokaler i en miljö som tidigare varit bomullsmagasin. Vi är stolta över att inneha Borås första KRAV-certifikat för konferens- och lunchanläggningar. Varmt välkomna!


Hitta hit

Vi tar emot grupper på upp till 400 personer i våra nio moderna lokaler. Mercurius är en gradängsal för 130 personer. Venus, vår största lokal, rymmer 400 personer i biosittning, som även kan möbleras för skol-, fiskbens- eller cafésittning.


Övriga lokaler kan möbleras efter behov i U-, skol- eller biosittning. Samtliga lokaler är naturligtvis utrustade med modern teknik.


Vi har mycket goda inlastningsmöjligheter direkt i markplan!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
0
Max biosittning
400
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
400
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Restaurang Astern inryms i kvarteret Astern ett pietetsfullt restaurerat bomullsmagasin.
Här erbjuds lunchservering, affärsluncher, konferensmåltider, à la carte och kvällsarrangemang i skön atmosfär. Maten är av högsta klass och tillagas av erkänt kunnig personal.Här kan vi ta emot cirka 350 matgäster samtidigt. På balkongen finns två klubbrum för avskilda sällskap.Vi arbetar dagligen med uteslutande färska råvaror och vi arbetar till stor del med ekologiskt mejeri samt ekologiska grönsaker och frukt. Vårt kaffe/te är KRAV & Fairtrade certifierat.
Från och med augusti 2014 är restaurangen KRAV-Certifierad på nivå 1, vilket innebär att minst 25%, eller minst femton basråvaror, används i all matlagning.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Pulsen Konferens samarbetar med en rad lokala partner inom event, underhållning, upplevelser och äventyr. Det gör att ditt arrangemang blir lite utöver det vanliga och något som alla deltagare garanterat kommer att minnas. Tveka inte att fråga! Vi hjälper till med tips och idéer och om du vill så bokar vi hela arrangemanget åt dig.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Mentometer Quiz med Quizmaster
  • Whiskyprovning med sorter från hela världen
  • Musikquiz med livemusik eller DJ
  • After ski party
  • Femkamp i parken
  • Geocaching
  • Skulpturvandring i Borås
  • Oktoberfest

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Borås
Avstånd:
0,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Göteborg
Avstånd:
45 km
Närmaste flyg utrikes:
Göteborg
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Borås
Avstånd:
0,5 km
Närmaster flygbuss:
Borås
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,93532
Latitud:
57,71687