Tipsa om anläggningenPensionat Styrsö Skäret AB

Långt borta men ändå nära.
Pensionat Styrsö Skäret är det lilla stället med den stora omtanken. Endast femton minuters båtfärd från Saltholmen i Göteborg kommer du att finna en bilfri skärgårdsidyll med havet som närmaste granne. Här finns plats för själslig vila i ombonad pensionatsmiljö och möjlighet till inspirerande och avkopplande promenader på klippor och havsnära vägar. Pensionatet ligger på Styrsö i Göteborgs skärgård med en havsutsikt som alltid bjuder på sin unika skönhet, varierande från dag till dag, årstid till årstid.

Hitta hit

I ombonad skärgårdsmiljö med havet som närmaste granne är det lätt att koppla av och fokusera sina tankar. På pensionatet är lugnet ständigt närvarande – vinter som vår, sommar som höst. I våra konferenslokaler finns AV-utrustning och bredbandsuppkoppling och här är det ljust och rofyllt att konferera. För den som vill se mer av övärlden finns Pensionatets cyklar till utlåning och vill ni utvidga er vistelse med en spännande skärgårdsupplevelse så hjälper vi gärna till med arrangemanget, här finns möjlighet att pröva på allt från havskajak till whiskyprovning.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
2
Max biosittning
70
Max parkettsittning
60
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
80
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
13
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Till pensionatet är du välkommen på lunch eller middag och stannar du över natten får du även möjlighet att avnjuta vår härliga frukostbuffé. Vår stora matsal är rymlig och vi kan ta emot ett hundratal gäster. För det mindre sällskapet som söker lugn och ro finns den lilla matsalen eller punschverandan att tillgå.

Köket bjuder ständigt på kulinariska överraskningar där dagens fångst är ett givet inslag, och alldeles runt husknuten gror det i vår egen köksträdgård som inspirerar och bjuder på säsongens smakupplevelser. Vi väljer våra råvaror med stor omsorg, vi väljer gärna ekologiskt odlade grönsaker och råvaror från lokala leverantörer. På pensionatet älskar vi god mat och förstår konsten att njuta av förstklassiga viner.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Ni kan prova på att paddla havskajak, bli guidad i historisk miljö, laga mat med våra kockar och måla akvarell.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Vandring
 • guidning
 • bad
 • chokladprovning
 • whiskyprovning

Vi är inte certifierade för miljö eller ekologisk matlagning, men vi arbetar ändå på ett medvetet sätt. Vi väljer bland annat bort alla rödlistade fiskareter, vi arbetar med säsongens råvaror och väljer dessa med omsorg i största möjligaste mån från små och närliggande gårdar Vi försöker även välja vin som är ekologiskt och biodynamiskt odlade. Vi arbetar även mycket med miljömärkta rengörningsprodukter och tvättmedel mm.
Flera av våra leverantörer är små och har kanske inte råd att certifiera sig men arbetar ändå med själ och hjärta. Vi har långt kvar men vi vill värna om miljö och våra lokala handlare och odlare.

Pensionat Styrsö Skäret finner du på Styrsö endast 13 minuter från Saltholmen i södra delen av Göteborg. Skärgården är bilfri och det går passagerarbåter ca 1 gång per timma.
Från Styrsö Skärets brygga är det en promenad på 300 meter till pensionatet.
Varmt välkomna!

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
40 km
Närmaste hållplats buss:
Saltholmen
Avstånd:
5 km
Närmaster flygbuss:
Göteborgs centralsta
Avstånd:
20 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,78820
Latitud:
57,60630