Tipsa om anläggningenPark Inn by Radisson Uppsala

Välkommen att trivas! Park Inn by Radisson Uppsala är centralt beläget nära Uppsala Resecentrum, endast 18 min till Stockholm-Arlanda Airport och 40 min till Stockholm city. Intill ligger Radisson Blu Hotel Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress, sevärdheter, shopping, nöjen och kultur, allt inom gångavstånd. Hotellet som huserar i forna Upsala Hantverkshus öppnade 2001 har en personlig atmosfär och erbjuder 95 välutrustade och behagliga hotellrum fördelat på både enkel- och dubbelrum i olika rumskategorier. 6 konferenslokaler med naturligt dagsljus där den största lokalen tar upp till 100 pers i biosittning. Konferenslobby med egen ingång som passar utmärkt för olika events, fest, mingel och utställningar. God och vällagad mat serveras i hotellets restaurang Hantverket och förfriskningar serveras i lobbybaren vid restaurangen. Relaxavd med herr- och dambastu samt gemensam del med ångbastu och gym. Parkeringsmöjligheter.

Hitta hit

Konferens

Boka ert nästa möte eller konferens på Park Inn by Radisson Uppsala. Centralt beläget hotell, intill Uppsala Resecentrum och Uppsala Konsert & Kongress. Att mötas är en viktig del av livet och en viktig förutsättning för en konferens är att lokalerna och servicen är av god klass. Vi vill gärna ge lite extra för att tillgodose de önskemål som kan uppkomma, allt för att göra din konferens i Uppsala så lyckad som möjligt. 6 konferenslokaler för 2-100 personer med naturligt dagsljus i alla lokaler, moderna AV-utrustning. Park Inn´s största konferenslokal passar även utmärkt som festvåning och angränsar till rymlig konferenslobby med egen ingång som passar bra för olika events, fest mingel och utställningar. Vi lovar att nästan ingenting är omöjligt att ordna när ni har era möten i Uppsala hos oss på Park Inn!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
3
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
32
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
12
Antal dubbelrum
83
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Välkommen till vår mysiga restaurang Hantverket för en härlig smakupplevelse. Vårt kreativa köksgäng komponerar vällagade rätter av närproducerade råvaror av hög kvalité. För din njutning. I lobbybaren kan du avnjuta tidlösa smaksensationer och nya kittlande förfriskningar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

På konferensplan hittar ni vår rogivande relaxavdelning med bastu och omklädningsrum för både dam och herr samt gym. Bastun kan öppnas upp med en skjutdörr till en större gemensam bastu. Intill finns gemensam ångbastu. Relaxavdelningen är kostnadsfri för hotellets gäster.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Relax, bastu, ångbastu och gym.

Miljö och säkerhet

Hotellet är svanenmärkt och jobbar löpande med att förbättra sitt miljöarbete. Inom Rezidor Hotel Group arbetar vi med programmet Responsible Business (ansvarsfullt företagande) där vi i huvudsak inriktat oss på tre ansvarsområden. För det första att ta ansvar för våra medarbetares och gästers hälsa och säkerhet. För det andra att respektera sociala och etiska frågor, både internt och externt. För det tredje att minska vår negativa inverkan på miljön.

Kommunikationer

Söker ni ett centralt hotell i Uppsala eller nära Arlanda är Park Inn by Radisson Uppsala det perfekta valet för er. Park Inn ligger intill Uppsala Resecentrum/Uppsala C som är stads- och regiontrafikens knutpunkt med goda kommunikationer till både Arlanda (18 min) och Stockholm (40 min). I kvarteret bredvid hotellet finns Godsmagasinet med butiker och verksamheter som sjuder av skaparlust, hantverksskicklighet, matglädje och gungande rytmer på Katalin and all that jazz. Inom några minuters promenad når du Uppsala city med kultur, sevärdheter, shopping och ett rikt utbud av restauranger och nöjen. Park Inn ligger som närmsta hotell till Uppsala Konsert och Kongress och intill, vid Uppsala Resecentrum, finns även nya Radisson Blu Hotel Uppsala. Parkeringsplatser finns vid hotellet och intill finns även Centralgaraget intill Uppsala Centralstation samt kommunal utomhusparkering rakt över gatan.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uppsala C
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Uppsala Resecentrum
Avstånd:
0,3 km
Närmaster flygbuss:
Uppsala Resecentrum
Avstånd:
0,3 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,647
Latitud:
59,8597

Hitta hit