Tipsa om anläggningenPark Inn by Radisson Malmö

Adding colour to life! Park Inn by Radisson Malmö är idealiskt beläget i Malmös trendigaste och snabbast växande stadsdel Västra Hamnen med bl.a. havet, World Trade Centre och Turning Torso som nära grannar. Området är mest känt för sin spektakulära arkitektur, flertalet trevliga restauranger samt populära promenadstråk längs havet. Malmös mest centrala delar nås på en 15-minuters promenad. Hotellet erbjuder ett imponerande antal gästrum, varav 17 rum är handikappsanpassade, en populär restaurang och ett fitnessrum. Med Park Inn by Radisson Malmös moderna och flexibla lokaler till en fantastisk kreativ och inspirerande mötesmiljö arkitektritade av Santiago Calatrava på 179 meter över havet i Turning Torso, så kan vi verkligen garantera att vi har något som passar för alla. Varmt välkommna!

Hitta hit

Konferens

Möjligheterna är oändliga! Med Park Inn by Radisson Malmös moderna och flexibla lokaler till en fantastiskt kreativ och inspirerande mötesmiljö arkitektritade av Santiago Calatrava på 179 meter över havet i Turning Torso så kan vi verkligen garantera att vi har något som passar för alla. Hos oss så lovar vi att ni får en konferensupplevelse utöver det vanliga och vi erbjuder skräddarsydda lösningar med paket som passar just Er konferens bäst. Park Inn by Radisson Malmö erbjuder 7 lokaler i varierande storlek med plats upp till 56 personer och i Turning Torso finns 6 lokaler att välja från som kan hålla upp till 75 personer per våningsplan dock med en max kapacitet på 125 personer totalt på båda våningsplanen. Samtiliga lokaler är fullt utrustade med teknisk utrustning så som trådlöst internet, projektor och duk. Stora fönster från golv till tak ger gott om dagsljus i alla lokaler.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
0
Max biosittning
75
Max parkettsittning
75
Max skolsittning
44
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
40
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
231
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
17
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

RBG, Restaurant Bar & Grill, frestar gäster med en bred meny som bla erbjuder saftiga steaks, gourmet hamburgare, lättare rätter, soppor, sallader och specialiteter från grillen. RBG Bar har en Lobby Lounge där det serveras olika drinkar och blir som en avkopplande oas för att möta upp med vänner och kollegor.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Vi har ett fitnessrum på hotellet men även hela Ribersborgstranden 200 meter från hotellet, vilken är perfekt för promenader, en joggingrunda eller en cykeltur. All 4 Fun är en eventbyrå som vi varmt kan rekommendera som kan ordna allt ifrån segway till femkamp eller Stand Up Paddling (SUP).

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Fitnessrum

Miljö och säkerhet

Ta ansvar för miljön och lokalbefolkningen har varit en viktig del av Rezidor Hotel Group bredare engagemang för hållbar utveckling i många år. Under 2001 var detta åtagande befäst och placeras inom ramen för ett program som kallas för Responsible Business (RB). Varje hotell har en unik plan för RB handlingsplan som omfattar områden som samhällsengagemang, kulturarv, anställdas och barns rättigheter, hälsa och säkerhet, samt miljöförbättringar. För att läsa mer om RB-program, gå till www.responsiblebusiness.rezidor.com Våra hotell är engagerade med både lokal välgörenhetsorganisation grupper och Rezidors internationella välgörenhetsorganisation, World Childhood Foundation. Uppdraget för Childhood är att försvara barnets rättigheter och att främja bättre levnadsvillkor för utsatta och utnyttjade barn i riskzonen i hela världen. Se www.childhood.org för ytterligare information.

Kommunikationer

Västra Hamnens bästa läge med World Trade Center och Turning Torso som nära grannar. 3 minuters gångväg till strandpromenaden vid Öresund och Ribersborg strand. - Tillgång till inomhus parkering med direkt access till hotellobbyn - Lokalbuss nr. 3 stannar precis utanför hotelelt, vilken tar dig till city på ca 5 minuter

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö
Avstånd:
1,5 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup
Avstånd:
30 km
Närmaste hållplats buss:
Propellergatan
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
1,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,5879
Latitud:
55,3658

Hitta hit